DermacolMatt Control mattító kendő

2×
Dermacol Matt Control mattító kendő
Dermacol Matt Control mattító kendő
100 db
1 230Ft

Raktáron | 12,30Ft / 1 db, áfával | Kód: DER04206
1
Express One Hungary
már holnap péntek 2022. 01. 21.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2022. 01. 21.

Tökéletesen matt arcbőr egész napon át? A Dermacol Matt Control mattító kendő eltávolítja a felesleges faggyút arcbőréről, anélkül hogy elkenné a sminkjét. Praktikus, kompakt csomagolása ideális választás utazáshoz. Hatékonyan mattítja az arcbőrt, és meghosszabbítja a smink tartósságát.

Tulajdonságok:

  • eltávolítja a felesleges faggyút arcbőréről
  • matt megjelenést kölcsönöz arcbőrének
  • finommá és mattá teszi az arcbőrt
  • utazáshoz és kézitáskába

Használata:
Helyezze óvatosan a kendőt az arc fénylő helyeire. Várjon egy kicsit, ne dörzsölje, majd távolítsa el. Különösen a T-zónán - a homlokon, orr körüli területeken és az állon történő használatra alkalmas.

A cseh származású Dermacol kozmetikai készítmények már több mint fél évszázada gondoskodnak a nők szépségéről. Ez a termék megszületését a prágai filmstúdiók igényeinek köszönheti, mikor is a filmgyár make-up szakemberei a Prágai Gyógykozmetikai Intézet bőrgyógyászaival együttműködésbe kezdtek. A közös munka eredményeként elkészült a Dermacol fedő make-up, amely nem csak a filmgyári alkalmazásra, de napi használatra is kiváló.

A Dermacol Make-Up Cover termék a világon az egyik elsőként megjelenő make-up készítményeként jelent meg. Gyorsan közkedveltségre tett szert, amely által még Hollywoodba is felharcolta magát. A 90-es években a Dermacol kozmetikumok gyártása levált a filmstúdió tevékenységéről, így megalakult az önálló, teljesen cseh termékmárka, amely immár több generációhoz tartozó nő szépségének szimbólumát jelenti.

A Dermacol által készített termékek a Cseh Köztársaság országhatárán kívül is sikeresen szerepelnek, manapság már a világ több mint 60 országa piacán megtalálhatók. Az utóbbi években a Dermacol termékeit a férfiak is kezdik mindinkább felfedezni. Részükre készült az első Dermacol komplett férfi szett.