Burberry Bodyeau de parfum hölgyeknek

30×
Burberry Body eau de parfum hölgyeknek
Burberry Body eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
38 100Ft

Spóroljon 70%
85 ml
11 550Ft

Kód: BUR0017 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 07.

Burberry Body parfüm leírása
Összetétel

Viselje magán a magabiztos női érzékiség esszenciáját, amely a Burberry Body női eau de parfum-ben rejtőzik! Csábító, akár egy Burberry ballonkabát selymes érintése a meztelen testen.

  • időtlen, púderesen fás illat
  • modern, elegáns nőknek
  • ideális nappali viselet

Az illat összetétele
A fejillatban édes őszibarack, valamint frézia és abszint érezhető. Ezekhez csatlakoznak az írisz és a rózsa virágos akkordjai, amelyeknek a szantálfa ad mélységet és finom melegséget. Az illatkompozíciónak a csipetnyi vaníliából, ámbrából, merész pézsmából és finom kasmírfából alkotott fejillat ad kifinomult selymességet és nőiesen csábító kicsengést.

Az illat története
A Burberry Body a brit elegancia és időtlenség mellett a konvenciók feszegetése iránti vágyat is megtestesíti. A 2011-ben piacra dobott, exkluzív eau de parfum arca az ismert modell, Rosie Huntington-Whiteley.

Felkeltette érdeklődését az illat? 2019-ben a Burberry úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért a képen látható üvegcse vagy csomagolás eltérhet a valóságostól. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrzi az illatok brit eleganciáját.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
frézia, abszint, őszibarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, szantálfa, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília, pézsma, kasmírfa
Az illat fajtája
chypre, fás

Burberry a márkáról

Burberry – az ikonikus és hamisítatlan brit márka szó szerint saját országának az eszenciája. Ma az idők felett álló eleganciát, a kifinomult ízlést és a hagyományokra utalást testesíti meg a divat és a parfümök világában.

A Burberry márka 1856-ban született, amikor a fiatal Thomas Burberry szabadban végzett tevékenységekhez való ruházatokat árusító üzletet nyitott. Új anyagok kifejlesztésébe fogott, és ennek eredményeként 1888-ban szabadalmaztatta az újonnan felfedezett vízálló, de mégis légáteresztő gabardint.

A Burberry ruhák praktikus darabjait déli-sarki expedíciója során Roald Amundsen is nagyra értékelte. Az 1. világháború tisztjei viselték azt a kabátot, mely később a civilek keresett darabja lett. Az 50-es években a márka a brit királyi család udvari beszállítója lett.

A lóháton vágtató lovagot ábrázoló legendás logó és a kockás minta, a Burberry kozmetikumokhoz és illatokhoz hasonlóan, már hosszú évtizedek óta a prémium minőség garanciája. A márka hagyományos értékei ott rejtőznek minden egyes Burberry parfümben, így ön is a saját bőrén érezheti a brit elegancia varázsát.

Értékelés Burberry Body