Braun Silk-épil 9 Flex 9020 epilátor

Braun Silk-épil 9 Flex 9020 epilátor
Braun Silk-épil 9 Flex 9020 epilátor
Ingyenes kiszállítás
9020
103 940Ft

103 940,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BRN02267 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás Braun Silk-épil 9 Flex 9020
Tulajdonságok

Ne Ön alkalmazkodjon az epilátorához – engedje, hogy a Braun Silk-épil 9 Flex 9020 epilátor alkalmazkodjon Önhöz. Teljesen rugalmas feje és csúszásmentes markolata még a nehezen hozzáférhető helyeken is ideális a szőrtelenítéshez. A 40 darab, különböző hosszúságú és szélességű csipesz a legnagyobb pontossággal ragadja meg még a legrövidebb és legvékonyabb szőrszálakat is. Ráadásul a MicroGrip technológia a megnövelt szélességű fejnek köszönhetően minden húzással több szőrszálat távolít el.

A SensoSmart™ technológia az epilálás során gondoskodik a megfelelő nyomásról, így Önnek csak arról kell döntenie, hogy az epilátort a kádban, a zuhany alatt vagy bárhol máshol fogja-e használni. A Braun masszázsrátéttel egyszerűen támogathatja a vérkeringést, és javíthatja a bőr ellenálló képességét, valamint színtónusát.

Ráadásul ezt az epilátort használva végre ismét örömmel nézhet a forró nyári napok elé – a trimmelő fej és az érzékeny területekre való borotvafej segítségével tökéletesen felkészülhet a fürdőzésre. És ha éppen a frizurája is kis formázást igényel, a Braun Silk-épil 9 Flex 9020 multifunkciós készülék segítségével ez is megoldható.

Tulajdonságai:

  • rugalmas fej a könnyebb szőrtelenítésért a teljes testen
  • a csipesztechnológia több héten át biztosítja a bőr simaságát
  • a SensoSmart™ technológia az epilálás közben gondoskodik a megfelelő erősségű nyomás alkalmazásáról a bőrön
  • víz alatt vagy zuhanyzás közben is használható
  • a trimmelő rátéttel a haj is formázható

Műszaki adatok:

  • SensoSmart™ nyomásjelző – jelez, ha használat közben Ön túl erősen nyomja a készüléket
  • 100%-ban vízálló
  • ergonomikus, csúszásmentes markolat
  • 5 rátétet tartalmaz (borotvafej az érzékeny területekre, trimmelő fej, szűkítőfej a bőrrel való érintkezésért, arcápoló rátét, Braun masszázsrátét)
  • a csomagolás emellett tasakot, töltőkábelt és tisztítókefét is tartalmaz

Használata:
Az epilátor szárazon és nedvesen is használható. Száraz használat esetén a bőr ne legyen zsíros, és ne legyenek rajta krémmaradványok. Nedves használat esetén ügyeljen arra, hogy a bőr kellően nedves legyen. Válassza ki a megfelelő rátétet, kapcsolja be az epilátort, és távolítsa el a szőrszálakat a növekedésükkel ellentétes irányban. Az éppen szőrtelenítendő bőrt mindig feszítse ki, és finom húzásokkal mozogjon rajta. Ha még ismerkedik az epilálással, végezze este, hogy az esetleges bőrpír enyhüljön az éjszaka során.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros

Braun a márkáról

A Németországban, Frankfurtban született Braun márka az alapítója, Max Braun nevét viseli. Braun a vállalkozását 1921-ben indította el rádiógyártással. Ekkor jelent meg a piacon kora nagy újdonságával, a rádióval kombinált lemezjátszójával. Mára már ikonikussá vált logóját a márka a 30-as évektől viseli. A vállalat 1940-ben szabadalmaztatta az első Braun férfi borotvát.

Napjainkban a Braun a műszaki innováció minden számára kulcsfontosságú területén a világvezető márkák között van, és több mint 7000 aktív szabadalmat tudhat magáénak. Valamennyi Braun termék teljesíti a felhasználók minőséggel, teljesítménnyel, megbízhatósággal, valamint a dizájnnal szembeni szigorú elvárásait. A Braun termékek formatervei több mint 100 nemzetközi díjat gyűjtöttek be. Manapság a Braun Series 3 férfi borotvát vagy a Braun Oral-B elektromos fogkefét nyugodtan legendának is nevezhetnénk.

Értékelés Braun Silk-épil 9 Flex 9020