BorotalcoActive Citrus & Lime golyós dezodor 48h

3×
Borotalco Active Citrus & Lime golyós dezodor 48h
Borotalco Active Citrus & Lime golyós dezodor 48h
Spóroljon
2 220Ft

Spóroljon 47%
50 ml
1 160Ft

Raktáron | 2 320,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: BRL2794
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Minél többet mozog, annál jobban dolgozik a 48h Borotalco Active Citrus & Lime roll-on dezodor. Mikrokapszulákat tartalmaz, amelyek akkor aktiválódnak, amikor a legjobban szüksége van rá, és kellemes citrusos illattal illatosítja hónalját.

El is felejtheti a kellemetlen testszagot – a dezodor akár 48 órás frissességérzetet biztosít.

Tulajdonságai:

  • akár 48 órán át megbízhatóan véd a testszagoktól
  • fizikai aktivitás során aktiválódik
  • üde citrusos illattal illatosítja hónalját
  • biztosítja a hosszan tartó frissesség érzését
  • nehéz fizikai terhelés során tesztelték

Összetétele:

  • Odor-Converter ™ technológia – mikrokapszulákat tartalmaz, amelyek akkor aktiválódnak, amikor Ön mozog és izzad

Alkalmazása:
Alkalmazza a dezodort a száraz hónaljra.

Tulajdonságok

Csomagolás
roll-on
Bőrtípus
minden bőrtípusra

A Borotalco egyszer és mindenkorra megoldja a kellemetlen izzadás miatti problémáit! Ezek a rendkívül hatékony olasz dezodorok és izzadásgátlók Olaszországban nagyon népszerűek. Itt az egyedülálló lehetőség, próbálja ki Ön is!
A tiszta természetes zsírkőből készült összetéveszthetetlen illatú port már 1878-ban kikeverte a firenzei gyógyszertárjában egy angol gyógyszerész, Henry Roberts. Abban az időben még nem is sejtette, hogy tökéletes slágerterméket fejlesztett ki, amelyet Olaszországban még az elkövetkező öt generáció után is örömmel használnak majd az emberek!
Az illatos Borotalco testhintőpor 1904-ben került az olasz piacra, és a kilencvenes években további készítmények megálmodására késztette a vállalatot. Így rendkívül gyorsan megjelentek a piacon a Borotalco dezodorok, tusfürdők, szappanok és habfürdők.
A Borotalco termékek jellegzetes unisex illata semmivel össze nem téveszthető, és a benne lévő mikrotalkumnak hála akár 48 órán keresztül is megbízható védelmet nyújtanak az izzadság és a kellemetlen szagok ellen! A Borotalco izzadásgátlók és dezodorok olyan bőrgyógyászatilag tesztelt készítmények, melyek nem tartalmaznak alkoholt. Próbálja ki az izzadás elleni készítményeket, melyeket Olaszországban már sok éve előszeretettel használnak! Próbálja ki a Borotalcot!