Ugrás a fő tartalomhoz

Bentley

Bentley

A Bentley parfümökkel megtapasztalja a legendás luxusautók nyújtotta, hamisítatlan fényűzés érzését. Ennek a brit autómárkának ugyanis nem csupán a híres autóit, de a parfümjeit is az elegancia, a kifinomultság és a presztízs jellemzi. Mindegyik hagyományos eljárással, valamint a legújabb trendeknek megfelelően készül.

A Bentley férfi parfümök a legapróbb részletekig alaposan átgondoltak. Az első Bentley for Men Eau de Toilette 2013-ban történt bemutatása óta a Bentley parfümök rendkívül közkedveltté váltak, és nem csak a gépkocsik szerelmesei körében. Sikerüket a kiváló minőségű alapanyagok alkalmazása és a kifinomult dizájn alapozza meg.

A frissességgel és keleties illatjegyekkel teli illatkompozíciókat olyan élenjáró francia parfümőrök alkották, mint Nathalie Lorson, Mylène Alran, illetve Mathilde Bijaoui. A parfümök üvegcséinek tiszta vonalvezetése és precíz kidolgozása a Bentley autók szellemiségét jeleníti meg. Ne tagadja meg magától a Bentley parfümök által közvetített brit csáberőt és mértékletes eleganciát.

teljes szöveg szöveg elrejtése