Bentley For Men Intenseeau de parfum uraknak

33×
Bentley For Men Intense eau de parfum uraknak
Bentley For Men Intense eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
30 400Ft

Spóroljon 65%
100 ml
10 680Ft

Kód: BTL0262 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 09. 25.
Személyes átvétel
péntek 2020. 09. 25.

Bentley For Men Intense parfüm leírása
Összetétel

Emelje ki férfiasságát egy fűszeresen szexi illattal! Épp ilyen a Bentley for Men Intense Eau de Parfum, amely kiemeli az ön erősségeit, így jókora adag önbizalommal látja el. Fogadni mernénk, hogy ha ezt a parfümöt viseli, számos hölgy meg fogja kérdezni öntől, hogy mitől ilyen ellenállhatatlan az illata.

  • keleties, fűszeres illat
  • céltudatos férfiaknak, akik szeretik, ha észreveszik őket
  • nappali, esti és éjszakai viseletre is ajánljuk

Az illat összetétele
A fejillatban az intenzív tömjén, a muskátli és a pikáns bors vonulnak fel. Utánuk a melengető bőr, az aromás muskotályzsálya és a ritka labdanum kerülnek előtérbe. Az alapillatban melengető cédrust, hódító szantálfát és keleties pacsulit érezhetünk.

Az illat története
A 2013-ban bemutatott illatot kimondottan a modern gentlemanek számára tervezték, hiszen kiemeli a szexepilt és viselője erősségeit helyezi előtérbe. A Bentley for Men Eau de Parfum mögött az ismert parfümőr, Nathalie Lorson áll. Figyelemreméltó a parfüm stílusos üvegcséje is, amelyet luxus leng körül.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors, tömjén
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bőr, labdanum, muskotályzsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pacsuli, szantálfa
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Bentley a márkáról

A Bentley egy viszonylag fiatal parfüm márka, amely a legendás Bentley luxusautók szépsége által inspirálódott. Az első Bentley parfümök 2013 évében kerültek napvilágra és azonnali sikert arattak az autókedvelők körében! A Bentley illatok teljes frissessége és orientális fűszeres aromája felszabadítja magában a dinamikusságot és a példátlan eleganciát, önbizalmat ad és valódi izgalmakat ébreszt fet.
A Bentley parfümök különleges aromájuk mellett egyedinek számítanak formatervezésükkel is, melyek hűen képviselik a legendás Bentley autók letisztult és elegáns stílusát. Kóstoljon bele a valódi és utánozhatatlan luxusautók világába a Bentley parfümökkel!

Értékelés Bentley For Men Intense33