Bentley For Men Azure Eau de Toilette uraknak

7×
Bentley For Men Azure Eau de Toilette uraknak
Bentley For Men Azure Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
27 600Ft

Spóroljon 72%
100 ml
7 730Ft

7 730Ft / 100 ml, áfával
Kód: BTL0279 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon parfümöket legalább 19 400 Ft értékben, és megajándékozzuk egy szépség kiegészítőket tartalmazó praktikus készlettel.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 03. 10.

Bentley For Men Azure parfüm leírása
Összetétel

A friss, sós levegő és a kellemes szél a tengerparti pihenésre emlékeztetnek. Éppen ilyen érzéseket kelt a Bentley For Men Azure eau de toilette is. Mintha a tengerparton fel-alá kocsikázna, újra meg újra.

  • vizes, fás illat frissítő citrusokkal
  • a szabadságot, függetlenséget és utazást szerető férfiaknak
  • ideális mindennapos viseletre

Az illat összetétele:
A citrusos illat a lédús ananásszal és az ibolyalevél gyógynövényes jegyeivel keveredik össze. Az illatkompozíció szíve a bors, a levendula és a zsálya. Az alapját viszont fás elemek alkotják – a kasmírfa és az egzotikus tonkabab.

Az illat története:
A Bentley For Men Azure illat 2014-ben került kereskedelmi forgalomba. Stílusos üvegcséjét a fényűző autóiról híres Bentley márka ikonikus logója díszíti.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, bergamott, ibolya levelek, ananász
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tea, zsálya, paprika
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kasmírfa, tonkabab
Az illat fajtája
vizes, fás

Bentley a márkáról

A Bentley egy viszonylag fiatal parfüm márka, amely a legendás Bentley luxusautók szépsége által inspirálódott. Az első Bentley parfümök 2013 évében kerültek napvilágra és azonnali sikert arattak az autókedvelők körében! A Bentley illatok teljes frissessége és orientális fűszeres aromája felszabadítja magában a dinamikusságot és a példátlan eleganciát, önbizalmat ad és valódi izgalmakat ébreszt fet.
A Bentley parfümök különleges aromájuk mellett egyedinek számítanak formatervezésükkel is, melyek hűen képviselik a legendás Bentley autók letisztult és elegáns stílusát. Kóstoljon bele a valódi és utánozhatatlan luxusautók világába a Bentley parfümökkel!

Értékelés Bentley For Men Azure7