Bentley For Men Eau de Toilette uraknak

1×
Bentley For Men Eau de Toilette uraknak
Bentley For Men Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
27 600Ft

Spóroljon 72%
100 ml
7 710Ft

7 710,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BTL0263 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 06. 23.
Személyes átvétel
szerda 2021. 06. 23.

Leírás Bentley For Men
Összetétel

Igazán energizáló, férfias illatot rejt flakonjában a Bentley For Men Eau de Toilette uraknak. Különleges, orientális, fűszeres akkordjai igazán csábító és maszkulin illat fátyolba burkolják viselőjét. A gyors autók és a kalandok szerelmeseinek készült. Illata leginkább a hidegebb időjárásban bontakozik ki, így ideális téli és őszi parfüm.

  • melengető illat, főként hidegebb időjáráshoz
  • kiemeli a férfias egyéniséget
  • orientális-fűszeres illat

Illat összetétele
Pikáns bors illatával ébreszti fel a Bentley for Men illat, amelyet a babérlevél és a kellemes bergamott egészít ki. A zsálya és a rum az érzéki, édeskés fahéjjal keveredik így igazán csábító koktélt kínál az illat szívében. Legtovább bőrén a cédrus, pacsuli érdekes benzoin és a fás tónusok maradnak meg amelyek az alapban dominálnak.

Illat története
Klasszikus, férfias, időtlen akárcsak a Bentley autók. A Bentley for Men eau de toilette illatát Nathalie Lorson álmodta meg és 2013-ban jelent meg először. Ideális választás hidegebb időjáráshoz és akár a különleges esti alkalmakon is megállja a helyét. Ha szereti a luxust és a mindennapi kalandoktól sem ijed meg akkor ez az ön illata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, bergamott, babérlevél
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zsálya, fahéj, rum, fa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kéreg, benzoin, pacsuli, cédrus
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Bentley a márkáról

A Bentley egy viszonylag fiatal parfüm márka, amely a legendás Bentley luxusautók szépsége által inspirálódott. Az első Bentley parfümök 2013 évében kerültek napvilágra és azonnali sikert arattak az autókedvelők körében! A Bentley illatok teljes frissessége és orientális fűszeres aromája felszabadítja magában a dinamikusságot és a példátlan eleganciát, önbizalmat ad és valódi izgalmakat ébreszt fet.
A Bentley parfümök különleges aromájuk mellett egyedinek számítanak formatervezésükkel is, melyek hűen képviselik a legendás Bentley autók letisztult és elegáns stílusát. Kóstoljon bele a valódi és utánozhatatlan luxusautók világába a Bentley parfümökkel!

Értékelés Bentley For Men1