Avène Sun Sensitiveszájbalzsam SPF 50+

Avène Sun Sensitive szájbalzsam SPF 50+
Black Friday
Avène Sun Sensitive szájbalzsam SPF 50+
Black Friday
3 g
3 140Ft

Kód: AVE02327 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Írja be a black25 kódot a kosarában, és ünnepelje a Black Friday-t 25% kedvezménnyel a kiválasztott márkákra! A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 11. 25.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 11. 25.

Avène Sun Sensitive termékleírás
Tulajdonságok

Az ajkak érzékeny bőrének valóban megbízható védelemre van szüksége, amikor a napon tartózkodunk. Az Avène Sun Sensitive SPF 50+ szájbalzsamot úgy fejlesztették ki, hogy hosszan védje az ajkakat az UVA és UVB sugárzástól, ugyanakkor ápolja is őket.

A stabil UV szűrő és az antioxidáns rendszer vízzel vagy izzadsággal érintkezve is megbízható védelmet nyújt. A méhviasz megnyugtatja a megviselt bőrt, emellett intenzív hidratáló és tápláló hatású.

Tulajdonságai:

 • nagyon magas, UV sugárzás elleni védelmet biztosít
 • hidratálja és táplálja az ajkakat (hidratációs index –
  – 8 órával az első használat után 22 személynél: hosszantartó hidratáció)
 • megnyugvást ad az ajkak bőrének
 • finomítja és lágyítja az ajkakat
 • nem hagy fehér nyomot
 • vízálló

Tesztek eredményei:
→ 94 személy elégedettségvizsgálata 10 nap használat után

 • 99%-os elégedettség a könnyű felvitellel
 • 89%-os elégedettség az átlátszó hatással

Összetétele:

 • SPF 50 – stabil szűrőrendszer, amely hosszú távon véd az UVA és UVB sugárzástól
 • méhviasz – hidratálja és nyugtatja az ajkakat
 • Pre-tocopheryl + Thialidine alkotta antioxidáns rendszer – komplex sejtvédelmet biztosít
 • illatanyagmentes

Alkalmazása:
Napozás előtt 9-szer húzza át a balzsamot az ajkakon. Használja szükség szerint naponta többször.

Tulajdonságok

Konzisztencia
balzsam
Arcbőrtípus
érzékeny
Védőfaktor
nagyon magas védelem (SPF 50+)
Nap elleni védelem
SPF
Hatóanyag
méhviasz

Avène a márkáról

p>Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène Sun Sensitive