Marokkói agyag

Vegyi anyagok nélkül is lehetséges! Tisztítsa meg testét, arcbőrét és haját természetes módon. A marokkói agyag igazi természeti csoda, amit ha Ön egyszer megismer, nem tud majd nélküle élni. A marokkói agyag ugyanis a tisztítógélek, szappanok és samponok természetes alternatívája. Az agyag gazdag a növényekben, a vízben, a talajban és a kőzetekben található ásványokban, így remekül tisztít és méregtelenít.

 

A marokkói rhassoul agyag már az ókorban is ismert volt, amikor tisztításra és bőrproblémák esetén használták. Manapság már nem csak a marokkói hölgyek körében közkedvelt.

Rhassoul agyag hajra

100%-ban természetes sampont keres? Készítsen hajpakolást marokkói agyagból! Keverje el az agyagot mézzel és langyos vízzel, hogy pasztát kapjon. Vigye fel a pakolást a nedves hajra, és hagyja 5 percen át hatni. Ezután a haj erősebb és rugalmasabb lesz, az agyag ráadásul eltávolítja a zsírt, és kiemeli a természetes árnyalatot.

Rhassoul agyag arcbőrre

A marokkói agyagból készült pakolás ragyogóvá teszi az arcot, ám ami a legfontosabb: tökéletesen, de kíméletesen tisztítja meg. Elbánik a mitesszerekkel és a felesleges faggyúval, eltávolítja az elhalt hámsejteket és más szennyeződéseket. Az arcpakoláshoz használja a következőket:

  • 1 evőkanál rhassoul agyag
  • 2 evőkanál víz
  • néhány cseppnyi argánolaj vagy virágvíz

Gyengéden, körkörös mozdulatokkal masszírozza be a pakolást az arcbőrbe (hagyja ki a szem és a száj környékét), hagyja kb. 8 percen át hatni, majd öblítse le. Ne hagyja az agyagos pakolást teljesen megszáradni, mert így nehezebb lesz eltávolítani. És mivel az agyag enyhén szárító hatású, a pakolás lemosását követően hidratáló arckrém vagy arcolaj használatát javasoljuk.

Próbáljon ki más agyagos arcpakolásokat is, amelyek csodát tesznek a bőrrel!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   2