JOOP! Homme Ice eau de toilette uraknakJOOP! Homme Ice eau de toilette uraknak
Joop Wow IntenseJoop Wow Intense
JOOP! Homme AbsoluteJOOP! Homme Absolute
JOOP! Wow! for women universalJOOP! Wow! for women universal
Joop! Wow! modelJoop! Wow! model

A JOOP! márkáról

A legendás német JOOP! márka a modernitással és a hitelességgel jellemezhető. Alkotásai a világ nagyvárosainak ritmusában lüktetnek és olyan egyedi férfiak és nők számára készülnek, akik szenvedélyesen rajonganak a divat és dizájn iránt. A JOOP! parfümök alkotójuk frissességét, eredetiségét és egyedülállóságát hozzák magukkal az illatok világába.

A márka alapítója, Wolfgang Joop mindig is a szépség és a művészetek odaadó híve volt. Rövid pszichológiai tanulmányai után figyelmét a divatvilág felé fordította és hamarosan meg is nyerte egy rangos divattervezői verseny fődíját. 1978-ban mutatta be a világnak első divatkollekcióját. Bemutatója nemzetközi sikert aratott és a mester 1981-ben már saját JOOP! márkaneve alatt alkotott.

A vállalat legeslegelső illata a JOOP! Femme női Eau de Toilette volt. Ez egy leheletnyi keleti virágos árnyalattal színezett igazi nőies illat. A JOOP! férfi parfümök közül nem mindennapi kompozíciójával a JOOP! Homme emelkedik ki. Engedje át magát az ezekben a páratlan parfümökben pulzáló energiáknak!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő

árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók

Kollekció

Kinek?

Értékelés

  •   5
  •   8
Bestsellerek