JOOP! All About Eve Eau de Parfum hölgyeknek

16×
JOOP! All About Eve Eau de Parfum hölgyeknek
JOOP! All About Eve Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
12 500Ft

Spóroljon 12%
40 ml
10 980Ft

27 450,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: JOP0006 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
péntek 2021. 07. 30.

Leírás JOOP! All About Eve
Összetétel

A nőiesség nemcsak vonzó, de lehet modern, titokzatos és üde is. Pontosan ilyen kombinációra alapoz a legendás JOOP! All About Eve női Eau de Parfum is, amely a különböző tónusuk szimfóniáját játssza, közülük kiemelkedik a fahéjas zöld alma a jázminnal és a vaníliával.

  • gyümölcsös, virágos illat
  • olyan nőknek, akik frissnek akarják érezni magukat egész nap
  • nyári illat egész napos viseletre

Az illat összetétele
Az illat előjátékát a bevezető virágos-gyümölcsös tónusok adják, közöttük az aromás zöld alma játssza a prímet, mintha egy mágikus nyári kertből lenne kivágva. Egy kis idő múlva további tónusok is csatlakoznak, mint a csábító fahéj és az elegáns jázmin. Mindezt az egzotikus vanília fejezi be, amely a földes vetiverrel keveredik és támogatja az illat rafinált érzékiségét.

Az illat története
A JOOP! All About Eve illat 1996-ban került bemutatásra, és kitűnik a dizájnos alma alakjára emlékeztető üvegcséjével – amely ennek az Eau de Parfumnek a jellegzetessége.

Teljes összetevőlista

BENZOPHENONE-4, PARFUM/FRAGRANCE, PETROLATUM / PETROLATUM / EAU, BENZYL, BENZOATE, CINNAMAL, DISODIUM EDTA A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
virágos tónusok, alma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fahéj, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, vetiverfű
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

JOOP! a márkáról

A legendás német JOOP! márka a modernitással és a hitelességgel jellemezhető. Alkotásai a világ nagyvárosainak ritmusában lüktetnek és olyan egyedi férfiak és nők számára készülnek, akik szenvedélyesen rajonganak a divat és dizájn iránt. A JOOP! parfümök alkotójuk frissességét, eredetiségét és egyedülállóságát hozzák magukkal az illatok világába.

A márka alapítója, Wolfgang Joop mindig is a szépség és a művészetek odaadó híve volt. Rövid pszichológiai tanulmányai után figyelmét a divatvilág felé fordította és hamarosan meg is nyerte egy rangos divattervezői verseny fődíját. 1978-ban mutatta be a világnak első divatkollekcióját. Bemutatója nemzetközi sikert aratott és a mester 1981-ben már saját JOOP! márkaneve alatt alkotott.

A vállalat legeslegelső illata a JOOP! Femme női Eau de Toilette volt. Ez egy leheletnyi keleti virágos árnyalattal színezett igazi nőies illat. A JOOP! férfi parfümök közül nem mindennapi kompozíciójával a JOOP! Homme emelkedik ki. Engedje át magát az ezekben a páratlan parfümökben pulzáló energiáknak!

Értékelés JOOP! All About Eve16