Ugrás a fő tartalomhoz

Elie Saab

Elie Saab

Az Elie Saab parfümök napjaink divatvilágának atmoszféráját és az arab táj lenyűgöző varázsát hordozzák magukban. A márka annak a libanoni származású kivételes divattervezőnek a nevét viseli, akinek alkotásait a nyugati és keleti kultúra elemeinek társítása jellemzi.

Elie Saab már ifjúkorában nagy érdeklődést mutatott a divat iránt, és mindössze 18 éves volt, amikor megnyitotta első butikját. Lassan egyre sikeresebb lett, azonban a nagy áttörést és a világsikert 2002 hozta meg számára. Halle Berry színésznő a Saab által tervezett burgundi vörös ruhában vonult végig a vörös szőnyegen, hogy átvegye az Oscar-díjat. Azóta számos neves híresség, köztük Angelina Jolie és Taylor Swift is az Elie Saab hírnevét öregbíti.

Az első butik megnyitása után csaknem 10 évvel az Elie Saab márka a parfümvilágban is képviseltetni kezdte magát. Az egyszerű Elie Saab Le Parfum névre keresztelt első parfümjét világszerte azonnal megkedvelték a nők. Valamennyi ezt követően megjelenő Elie Saab parfüm az haute couture világába tartozó kiemelkedő márka luxust tükröző alkotása. Fedezze fel Ön is azt a nőiességet, eleganciát és érzékiséget, amely minden egyes Elie Saab parfümben ott rejtőzik.

teljes szöveg szöveg elrejtése