Elie Saab Le Parfumeau de parfum hölgyeknek

6×
Elie Saab Le Parfum eau de parfum hölgyeknek
Elie Saab Le Parfum eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
38500Ft

Spóroljon 21%
90 ml
30340Ft

Kód: ESB0350 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 02. 24.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 02. 24.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Elie Saab Le Parfum parfüm leírása
Összetétel

Ugyanúgy, ahogyan az Haute Couture ruhák, az Elie Saab Le Parfum női Eau de Parfum is a nőiesség ünneplését jelenti az illatvilágban. Az elbűvölő illat elsősorban narancsfavirágon, jázminon, addiktív mézes rózsán és pacsulin nyugszik.

  • a nőiességet ünneplő, sugárzó illat
  • az Elie Saab Le Parfum illatkollekcióba tartozik

Az illat összetétele
Az illatkompozíció fejillatát a narancsfavirág sugárzó illatjegyei uralják. Nem sokkal később szívillatát kitölti az ylang ylang illata, amit az érzékeknek vonzó mézes rózsa akkordjai igyekeznek csitítani. Alapillata az ámbra és a pacsuli elbűvölő akkordjaira épül, ezáltal fokozottan nőies ragyogást és erőt ad a parfümnek.

Összetétel

Fej
narancsfa virág
Szív
pacsuli, jázmin
Alap
cédrus, méz
Az illat fajtája
virágos, fás

Elie Saab a márkáról

Elie Saab egy kivételesen tehetséges libanoni származású divattervező, akinek alkotásaiból a keleti és nyugati kultúra páratlan módon történő egyesítésének különlegessége sugárzik. Elie Saab 18 évesen nyitotta meg első divatbutikját, és akkoriban még főként esküvői ruhák tervezésével foglalkozott. A divat területén nagyon korán jelentős sikert aratott, és 1999-ben ügyfelei között magát a jordániai királynét is ott láthatjuk, aki nála készítette el trónra lépési ünnepségén viselt ruháját.

Karrierjének fordulópontja azonban 2002-ben következett be, amikor az ő ruhájában vette át Halle Berry színésznő az Oscar díját. Ettől a naptól kezdve Elie Saab olyan divattervezővé vált , akit a világon mindenki ismer, és minden nő az ő ruháiról álmodik. Elie Saab az egyik vezető divattervező, akinek ruháit ismert világsztárok viselik.

2011-től Elie Saab az illatok világában is színre lépett. Első parfümjének neve egyszerűen csak Le Parfum, és azonnal rendkívül népszerűvé vált a nők körében. Elie Saab parfümjeiben ott bujkál a kortárs divat világának és az arab táj lenyűgöző varázsának atmoszférája.

Az Elie Saab márka portfóliójába olyan parfüm kiegészítők is tartoznak, melyek kiválóan ápolják, ugyanakkor varázslatos illatba burkolják a bőrt. Az Elie Saab parfümökkel és parfüm kiegészítőkkel minden nő különlegesnek és fényűzőnek érezheti magát.  

Értékelés Elie Saab Le Parfum