Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum hölgyeknek

8×
Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum hölgyeknek
Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum hölgyeknek
Felbontott csomagolású termék, eredeti csomagolás nélküli vagy kipróbált termék.
KICSOMAGOLT
Spóroljon
24 860Ft

Spóroljon 48%
30 ml
12 720Ft

42 400,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: ESB00582 | 1 db a raktáron

Felbontott csomagolású termék, eredeti csomagolás nélküli vagy kipróbált termék.

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás Elie Saab Le Parfum
Összetétel

Ugyanúgy, ahogyan az Haute Couture ruhák, az Elie Saab Le Parfum női Eau de Parfum is a nőiesség ünneplését jelenti az illatvilágban. Az elbűvölő illat elsősorban narancsfavirágon, jázminon, addiktív mézes rózsán és pacsulin nyugszik.

  • a nőiességet ünneplő, sugárzó illat
  • az Elie Saab Le Parfum illatkollekcióba tartozik

Az illat összetétele
Az illatkompozíció fejillatát a narancsfavirág sugárzó illatjegyei uralják. Nem sokkal később szívillatát kitölti az ylang ylang illata, amit az érzékeknek vonzó mézes rózsa akkordjai igyekeznek csitítani. Alapillata az ámbra és a pacsuli elbűvölő akkordjaira épül, ezáltal fokozottan nőies ragyogást és erőt ad a parfümnek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancsfa virág
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, pacsuli
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
méz, cédrus
Az illat fajtája
virágos, fás

Elie Saab a márkáról

Elie Saab egy kivételesen tehetséges libanoni származású divattervező, akinek alkotásaiból a keleti és nyugati kultúra páratlan módon történő egyesítésének különlegessége sugárzik. Elie Saab 18 évesen nyitotta meg első divatbutikját, és akkoriban még főként esküvői ruhák tervezésével foglalkozott. A divat területén nagyon korán jelentős sikert aratott, és 1999-ben ügyfelei között magát a jordániai királynét is ott láthatjuk, aki nála készítette el trónra lépési ünnepségén viselt ruháját.

Karrierjének fordulópontja azonban 2002-ben következett be, amikor az ő ruhájában vette át Halle Berry színésznő az Oscar díját. Ettől a naptól kezdve Elie Saab olyan divattervezővé vált , akit a világon mindenki ismer, és minden nő az ő ruháiról álmodik. Elie Saab az egyik vezető divattervező, akinek ruháit ismert világsztárok viselik.

2011-től Elie Saab az illatok világában is színre lépett. Első parfümjének neve egyszerűen csak Le Parfum, és azonnal rendkívül népszerűvé vált a nők körében. Elie Saab parfümjeiben ott bujkál a kortárs divat világának és az arab táj lenyűgöző varázsának atmoszférája.

Az Elie Saab márka portfóliójába olyan parfüm kiegészítők is tartoznak, melyek kiválóan ápolják, ugyanakkor varázslatos illatba burkolják a bőrt. Az Elie Saab parfümökkel és parfüm kiegészítőkkel minden nő különlegesnek és fényűzőnek érezheti magát.  

Értékelés Elie Saab Le Parfum8