Elie Saab Girl of Now Forevereau de parfum hölgyeknek

2×
Elie Saab Girl of Now Forever eau de parfum hölgyeknek
Elie Saab Girl of Now Forever eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
33 530Ft

Spóroljon 18%
90 ml
27 560Ft

Kód: ESB00550 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 06. 05.
Személyes átvétel
péntek 2020. 06. 05.

Elie Saab Girl of Now Forever parfüm leírása
Összetétel

Hagyja, hogy elcsábítsa ez az illat, mely a fiatalság, a barátság és az élet ódája! Az Elie Saab Girl of Now Forever női Eau de Parfum egy apró vibrálással, merészséggel és optimizmussal átszőtt illat.

  • az Elie Saab Girl of Now kollekció új, örömteli történetét fejezi ki
  • az üvegcse dizájnja az illat örömteli karakterét hangsúlyozza

Az illat összetétele
A parfüm fejillatát a citrusos és málnás illatjegyek társulása uralja, és szinte limonádéként frissíti fel az érzékeit. Az illatkompozíció szívét a Rosa Cassia esszencia, valamint a fekete ribizli és a rózsa akkordjaival kifejezésre juttatott, gondtalan és elegáns nőiesség jellemzi. Alapillatát, melyben tetten érhető a pacsuli felejthetetlen nyoma is, kasmírfa és szantálfa alkotja.

Az illat története
Az Elie Saab Girl of Now Forever a Girl of Now kollekció három illatának egyike, mely a barátok társaságában töltött pillanatokat jeleníti meg. Azokat a pillanatokat, amelyeknek örökké kellene tartaniuk. Az Eau de Parfum jellegzetes alakú üvegcséjét korallpiros virág ékesíti. Az illat üvegcséjéből árad a pezsgés és szórakozás, ám mégis megőrzi „couture“ jellegét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág, Rosa Cassia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, szantálfa, kaszmerán
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Elie Saab a márkáról

Elie Saab egy kivételesen tehetséges libanoni származású divattervező, akinek alkotásaiból a keleti és nyugati kultúra páratlan módon történő egyesítésének különlegessége sugárzik. Elie Saab 18 évesen nyitotta meg első divatbutikját, és akkoriban még főként esküvői ruhák tervezésével foglalkozott. A divat területén nagyon korán jelentős sikert aratott, és 1999-ben ügyfelei között magát a jordániai királynét is ott láthatjuk, aki nála készítette el trónra lépési ünnepségén viselt ruháját.

Karrierjének fordulópontja azonban 2002-ben következett be, amikor az ő ruhájában vette át Halle Berry színésznő az Oscar díját. Ettől a naptól kezdve Elie Saab olyan divattervezővé vált , akit a világon mindenki ismer, és minden nő az ő ruháiról álmodik. Elie Saab az egyik vezető divattervező, akinek ruháit ismert világsztárok viselik.

2011-től Elie Saab az illatok világában is színre lépett. Első parfümjének neve egyszerűen csak Le Parfum, és azonnal rendkívül népszerűvé vált a nők körében. Elie Saab parfümjeiben ott bujkál a kortárs divat világának és az arab táj lenyűgöző varázsának atmoszférája.

Az Elie Saab márka portfóliójába olyan parfüm kiegészítők is tartoznak, melyek kiválóan ápolják, ugyanakkor varázslatos illatba burkolják a bőrt. Az Elie Saab parfümökkel és parfüm kiegészítőkkel minden nő különlegesnek és fényűzőnek érezheti magát.  

Értékelés Elie Saab Girl of Now Forever