Elie Saab Girl of Noweau de parfum hölgyeknek

3×
Elie Saab Girl of Now eau de parfum hölgyeknek
Elie Saab Girl of Now eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
36 400Ft

Spóroljon 18%
90 ml
29 810Ft

Kód: ESB0244 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 06. 08.

Elie Saab Girl of Now parfüm leírása
Összetétel

Fedezze fel az Elie Saab Girl of Now Eau de Toilette-ben rejtőzködő nőiességet, gyöngédséget, eleganciát és csábítást! Ez a varázslatos női illat teljesen elragadtatja érzékeit és magára vonja környezete figyelmét.

  • virágos-gyümölcsös illat
  • az elegáns és önbizalommal rendelkező nőknek
  • minden alkalomra ideális

Az illat összetétele
Az Elie Saab Girl of Now Eau de Toilette a lédús gyümölcsök és a pisztácia keverékének illatával indít. Ezt követi az izgató narancsvirág, mandula és a nyíló magnólia illata. Az illat alapja az egzotikus pacsuli-, kaszmerán- és mandulatej-esszenciába burkolja önt. Ezek adják meg az illatnak a megfelelő löketet. Nőiességét a tonkabab ellenállhatatlan illata hangsúlyozza.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte, pörkölt pisztácia
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
keserűmandula, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, tonkabab
Az illat fajtája
virágos

Elie Saab a márkáról

Elie Saab egy kivételesen tehetséges libanoni származású divattervező, akinek alkotásaiból a keleti és nyugati kultúra páratlan módon történő egyesítésének különlegessége sugárzik. Elie Saab 18 évesen nyitotta meg első divatbutikját, és akkoriban még főként esküvői ruhák tervezésével foglalkozott. A divat területén nagyon korán jelentős sikert aratott, és 1999-ben ügyfelei között magát a jordániai királynét is ott láthatjuk, aki nála készítette el trónra lépési ünnepségén viselt ruháját.

Karrierjének fordulópontja azonban 2002-ben következett be, amikor az ő ruhájában vette át Halle Berry színésznő az Oscar díját. Ettől a naptól kezdve Elie Saab olyan divattervezővé vált , akit a világon mindenki ismer, és minden nő az ő ruháiról álmodik. Elie Saab az egyik vezető divattervező, akinek ruháit ismert világsztárok viselik.

2011-től Elie Saab az illatok világában is színre lépett. Első parfümjének neve egyszerűen csak Le Parfum, és azonnal rendkívül népszerűvé vált a nők körében. Elie Saab parfümjeiben ott bujkál a kortárs divat világának és az arab táj lenyűgöző varázsának atmoszférája.

Az Elie Saab márka portfóliójába olyan parfüm kiegészítők is tartoznak, melyek kiválóan ápolják, ugyanakkor varázslatos illatba burkolják a bőrt. Az Elie Saab parfümökkel és parfüm kiegészítőkkel minden nő különlegesnek és fényűzőnek érezheti magát.  

Értékelés Elie Saab Girl of Now