Ugrás a fő tartalomhoz

Azzaro

2 ajándék az Azzarotól
Vásároljon az Azzarotól - a modern életmódot megtestesítő márkától - 16 000 Ft felett, és kap egy ingyenes kozmetikai táskát. Ha pedig 25 600 Ft felett költ, ajándékba kap tőlünk egy stílusos hátizsákot is.

Azzaro

„Az élet soha véget nem érő nyár“. Így hangzik annak a francia Azzaro márkának a jelmondata, mely az élet élvezetének művészetével társuló, fényűző, modern életstílust illatokkal testesíti meg.

A márka mögött a Tunéziában született és olasz szülőktől származó Loris Azzaro áll. Egész gyermek- és ifjúkorát a tengerparton töltötte, melyet áthatott a tenger, a napfény és a mediterrán atmoszféra, ami jelentős hatással volt későbbi munkásságára. A 60-as években Loris Párizsba költözött, majd 1967-ben megalapította az Azzaro márkát. Az első sikert azok a csillogó ruhák hozták meg számára, melyek az akkor mindenhol jelen lévő „kis fekete“ ruhák tökéletes ellentétei voltak.

Az első Azzaro parfüm 1975-ben került bemutatásra. Napjainkban a márka már több tucat parfümöt tudhat magáénak. A legkedveltebb parfümök között ott található a friss citrusos Azzaro Chrome férfi eau de toilette, a férfiaknak készült, fűszeres Azzaro Wanted By Night eau de parfum, illetve az 1978. évi, örökifjú Azzaro Pour Homme. A hölgyek pedig a keleties Azzaro Wanted Girl, a gyümölcsös-virágos Azzaro Mademoiselle L'Eau Trés Florale, illetve a csábító Azzaro Pour Elle parfümben találhatnak rá az igazira.

teljes szöveg szöveg elrejtése