Azzaro

„Az élet soha véget nem érő nyár“. Így hangzik annak a francia Azzaro márkának a jelmondata, mely az élet élvezetének művészetével társuló, fényűző, modern életstílust illatokkal testesíti meg.

A márka mögött a Tunéziában született és olasz szülőktől származó Loris Azzaro áll. Egész gyermek- és ifjúkorát a tengerparton töltötte, melyet áthatott a tenger, a napfény és a mediterrán atmoszféra, ami jelentős hatással volt későbbi munkásságára. A 60-as években Loris Párizsba költözött, majd 1967-ben megalapította az Azzaro márkát. Az első sikert azok a csillogó ruhák hozták meg számára, melyek az akkor mindenhol jelen lévő „kis fekete“ ruhák tökéletes ellentétei voltak.

Az első Azzaro parfüm 1975-ben került bemutatásra. Napjainkban a márka már több tucat parfümöt tudhat magáénak. A legkedveltebb parfümök között ott található a friss citrusos Azzaro Chrome férfi eau de toilette, a férfiaknak készült, fűszeres Azzaro Wanted By Night eau de parfum, illetve az 1978. évi, örökifjú Azzaro Pour Homme. A hölgyek pedig a keleties Azzaro Wanted Girl, a gyümölcsös-virágos Azzaro Mademoiselle L'Eau Trés Florale, illetve a csábító Azzaro Pour Elle parfümben találhatnak rá az igazira.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek