Azzaro Chrome Eau de Toilette uraknak

45×
Azzaro Chrome Eau de Toilette uraknak
Azzaro Chrome Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
23 800Ft

Spóroljon 39%
100 ml
14 500Ft

14 500,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AZZ0033 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 04. 14.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 04. 14.

Leírás Azzaro Chrome
Összetétel

Mint egy frissességgel teli, kék villanás. Ilyen az Azzaro Chrome Eau de Toilette uraknak. Energiával teli menedéket ad a mindennapi problémák elől, akárcsak egy forró nyári napon a hideg víz. Hagyja, hogy körüllengje a friss jegyekkel teli azúr illatfelhő! Az időtlen, finom illat boldogsággal és vitalitással tölti meg az életét.

  • aromás illat, üde citrusos jegyekkel
  • minden korosztálynak
  • a legjobb a forró nyári napokra

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette-ben használt első osztályú alapanyagok sora a citrusok, a rozmaring, az ananász és a bergamott friss jegyeivel indul. Utánuk a bőséget idéző koriander, jázmin és tölgyfamoha illata érezhető. A kompozíciót lezáró alapillatban a melengető szantálfa, a pézsma és a cédrus dominál.

Az illat története
Az Azzaro Chrome-ot az apa és fia közötti megingathatatlan kapcsolat ihlette, amely mindkét nemzedék számára felejthetetlen pillanatokkal jár. Ez az illat a Loris Azzaro és unokája közötti kapcsolat előtt tiszteleg. Ünnepli az életörömöt, egyúttal minden férfit arra biztat, hogy osztozzanak szeretteikkel a különleges pillanatokban.

A krómozott, négyszögletű üvegcse tökéletesen kiegészíti az áttetszően kékes parfümöt. A tökéletesség, a frissesség és az elegancia iskolapéldája.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ananász, rozmaring, bergamott, keserűnarancs, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ciklámen, tölgymoha, koriander, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, tonkabab, kardamon, tölgymoha, brazil rózsafa, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Azzaro a márkáról

Azzaro parfümök | Azzaro - a csábítás és az életöröm illata. Az Azzaro márkát, alapítója, Loris Azzaro francia-olasz divattervező a saját képére alkotta meg. Loris Tuniszban született, szicíliai származású szülőktől. 1962-ben Párizsba ment, hogy meghódítsa a divat világát - érzékiségével és hedonista életszemléletével az Azzaro márka is a földközi tengeri luxus lényegének megtestesítője.
Elbűvölő és izgalmas divattervei révén még a 60-as évek vége előtt sikerült Loris Azzaronak rangos hírnevet szereznie. Az Azzaro márka hamarosan parfümökkel bővítette kínálatát. Az elsőt 1975-ben dobta piacra. Az Azzaro for Women fás, ciprusos illatot három évvel később követte az első férfi parfüm. A klasszikusan modern Azzaro pour Homme aromás, fás illatok a páfrány (fougère) illatcsoportba tartoznak.
Ma az Azzaro márka már több tucat parfümmel rendelkezik. A legújabbak és legsikeresebbek közé tartozik az Azzaro Chrome citrusosan aromás férfi parfüm, melyben lenyűgöznek a rozmaring, ananász, neroli, bergamot és citrom illat tónusai, jázminos, korianderes testtel, pézsmás és kardamomos alappal.
Számos rendkívül sikeres Azzaro illat születését a földközi tengeri életmód és annak autentikus értékei - az életöröm, a vendégszeretet és a közvetlenség - inspirálták. Az Azzaro, ez az élni tudás művészetéből született márka a modern luxus életstílust testesíti meg, amelyben van spiritusz, és napfény ragyogja be. A férfi illatokat az asszertivitás, a nőieket pedig a ragyogás hatja át. Az Azzaro számára a parfüm a csábítás eleme. Minden új illat új érzelmek keresésének eredménye, és születését az újítás szenvedélye, a minőség megszállottsága és a legnemesebb adalékok utáni kutatás kíséri.
Az Azzaro márka a legjobb illattervezőkkel működik együtt. Közéjük tartozik például Maurice Maurin, Michel Almairac, Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Christine Nagel és természetesen maga Loris Azzaro is. Halála után, 2003-ban először Vanessa Seward francia divattervező hölgy, később pedig Arnaud Maillard és Alvaro Castejon került a márka élére. Az Azzaro márka vezetésük alatt sem veszített szédületes minőségi színvonalából és egyedi stílusából.
Az Azzaro illatok a modern luxus életstílust, az élet élvezetének művészetét testesítik meg.

Értékelés Azzaro Chrome45