Testpermet

Bestsellerek

Testspray-k

Engedje, hogy kényeztesse érzékeit az egzotikus gyümölcsök, a friss levegő vagy az érzéki vanília illata. Próbálja ki a csodálatos testspray-ket azaz body mist-eket, amelyeket nem csak nyáron fog értékelni!

A testspray vagy más néven testpermet olyan, mint egy finom aeroszol, amely a kifújás után leülepszik. A testspray összetétele könnyedebb, lágyabb és kevésbé koncentrált. Ezért az Ön kedvenc parfümjének tökéletes nyári helyettesítője.

A testspray használata csak az Ön választása. Kellemesen felfrissíti a testet-lelket is, ezért nemcsak a bőrét illatosíthatja vele, hanem akár a haját, a kedvenc kendőjét vagy szobáját is.

A testpermet illata általában 3-4 órán keresztül érezhető, így élettartama rövidebb mint a parfümöké. Így változtathatja az illatokat napközben is a körülmények vagy a kedve szerint.

A legkedveltebb illatok közé tartozik a Victoria's Secret, a Guess, a Kenzo, a Dolce & Gabbana testspray-k és sok más kedvelt parfümmárkától. Kaphatók testspray-k férfiaknak, valamint csillámporos testspray- k is különleges alkalmakra.

teljes szöveg szöveg elrejtése