A FÜGGETLENSÉG ÉS A SZÉPSÉG EREJE

  Hiszünk abban, hogy igazi szépség csak úgy születhet, ha azt saját erőfeszítésünkkel hozzuk létre, és törődünk vele. A Sally Hansen márka elsődleges küldetése, hogy mindent megadjon a nőknek, amire ehhez szükségük lehet. Termékeket. Know-how-t. Inspirációt. Az önállóan elért, szalon szépségű megjelenést. A legjobb énünk érzésének erejét. Minden egyes nap.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A Sally Hansen márkáról

  Sally Hansen – a saját kezűleg létrehozott szépség ereje. Ez a márka, mely a körömápolás területének egyik legsikeresebb márkája, egyszerű alapelvet vall. Meggyőződése, hogy a szépség akkor a legtökéletesebb, ha azt a nők közvetlenül saját maguk hozzák létre. A modern stílus ikonjának számító és innovatív Sally Hansen hihetetlenül erős nő volt. Már az 50-es években sikeres vállalkozóvá vált.

 

A ma már legendás Sally Hansen márka első sikerét a Hard as Nails® Hard as Wraps™ körömlakk hozta meg, amit később további kozmetikai újdonságok követtek. Ezeknek segítségével bárki könnyedén elkészítheti manikűrjét és pedikűrjét, ráadásul azzal a felemelő érzéssel, hogy a professzionális eredményt egyedül érte el. Boldoggá teszik azok a pillanatok, amikor csak önmagával foglalkozhat? A Sally Hansen kozmetikumok között mindent megtalál, amire az önmagával való törődéshez szüksége lehet, ideértve a know-how-t és az inspirációt is. Akár a Sally Hansen erősítő körömlakkot, a közkedvelt Sally Hansen gél körömlakkot, vagy a körmök növekedését támogató Sally Hansen NailGrowth Miracle® speciális körömápoló kúrát választja, a szalonminőségű eredményt egyszerűen imádni fogja.

Sally Hansen filozófiája egyszerű – a fogyasztók tanítása, valamint olyan jó minőségű és hatásos készítmények létrehozása, melyeknek könnyű a használata és árilag is elérhetőek. Érdemes megemlítenünk, hogy ez a társaság a körömápoláshoz szükséges eszközök teljes sorozatát is kínálja – különféle reszelők, kisollók, körömcsipeszek, stb.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek