Sally Hansen Growth professzionális köröm kúra körömnövekedésért

1×
Sally Hansen Growth professzionális köröm kúra körömnövekedésért
Sally Hansen Growth professzionális köröm kúra körömnövekedésért
13.3 ml
2 350Ft

2 350,00Ft / 1 db, áfával
Kód: SHN1492 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Sally Hansen Growth
Tulajdonságok

A minőségi Sally Hansen Growth készítmény professzionális ápolást biztosít a körmeinek.

Tulajdonságok:

  • támogatja a körmök egészséges növekedését
  • védi a körmöket a repedezéstől, töredezéstől és szálkásodástól
  • erősíti a körmöket

Használata:
Vigyen fel egy réteget közvetlenül a körmökre. Használja rendszeresen.

Tulajdonságok

Hatás
feszesítő

Sally Hansen a márkáról

Sally Hansen kozmetika | Sally Hansen a körömápolás terén a legsikeresebb márkák közé tartozik. Az alapítójáról van elnevezve a márka, aki a múlt század ötvenes éveiben létrehozta a Hard As Nail ápoló és erősítő körömlakkját. Ezzel hatalmas sikereket ért el a szak- és a közemberek körében is.
A Sally Hansen körömkozmetika, mely növényi kivonatokat és exkluzív adalékokat tartalmaz, mint amilyen például a gyöngy protein vagy a korall kalcium, biztosítja a körmöknek a  szükséges vitaminokat és ásványokat, valamint megelőzi a kiszáradásukat. Az összetevőik között nem található formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) vagy toluol, valamint tesztelésükre alternatív módszereket használnak – sosem végeznek vizsgálatokat állatokon.
Sally Hansen jelenleg a világ legjobbjai közé tartozik a körömlakkok színét illetően, e hely megtartásához a sokéves tapasztalatait használja, valamint együttműködik neves divattervezőkkel, hogy mindig a legmodernebb termékeket kínálhassa. Foglalkozik a sérült körmök ápolásával is (erősítő lakkok, tápláló olajak, stb.), valamint szőrtelenítéssel is.
Sally Hansen filozófiája egyszerű – a fogyasztók tanítása, valamint olyan jó minőségű és hatásos készítmények létrehozása, melyeknek könnyű a használata és árilag is elérhetőek. Érdemes megemlítenünk, hogy ez a társaság a körömápoláshoz szükséges eszközök teljes sorozatát is kínálja – különféle reszelők, kisollók, körömcsipeszek, stb.

Értékelés Sally Hansen Growth1