Korrektor paletta

A korrektor paletta segítségével győzedelmeskedjen arcbőrének minden hibája felett, és élvezze csodálatos, hibátlan sminkjét! A korrektor megfelelő színével eltakarhatja a szeme alatti karikákat, az aknét, de fel is élénkítheti arcbőrét.

 

Lehet, hogy arcbőre hibáinak eltakarására már használ testszínű korrektorokat, itt az ideje, hogy kipróbálja a színes korrektorokat is, melyek még keményebben bánnak el a hibákkal! A komplementer színek kontrasztjának elvén működnek, aminek köszönhetően az egyes árnyalatok semlegesítődnek. A korrektor palettával bármilyen bőrhibára talál megoldást.

A korrektor palettákban található színek és használatuk:

  • A zöld korrektor elfedi az arc piros foltjait és pattanásait, akne korrektorként használható.
  • A sárga korrektor elfedi a szem alatti lilás-szürke karikákat, üde megjelenést kölcsönöz az arcnak, de a véraláfutások eltakarásában is segít.
  • A narancssárga korrektor a sárgához hasonlóan működik. Szem alatti karikák korrektoraként használható.
  • A rózsaszínű korrektor felélénkíti a szemkörnyéket, és elfedi a bőr kék tónusait.
  • A piros korrektor neutralizálja a bőr kék altónusait, a bézs árnyalatú korrektornál sokkal jobban fedi a szem alatti sötét karikákat.
  • A lila korrektor neutralizálja a bőr sárga altónusait.

Hogyan kell alkalmazni a korrektort?

A színes korrektort ujjaival, ecsettel vagy szivaccsal vigye fel arca problémás részére, és alaposan kenje szét. A korrektor eredeti színének egybe kell olvadnia a bőrrel, hogy ne legyenek észrevehető átmenetek. Magát a sminket csak ezután vigye fel, majd fixálja púderrel.

teljes szöveg szöveg elrejtése