Ugrás a fő tartalomhoz

Dr Irena Eris

A Dr Irena Eris márkáról

Az arc- és testápolás iránt érzett szenvedély, a szépség holisztikus megközelítése és a legmodernebb technológiák alkalmazása: ez jellemzi a Dr Irena Eris luxuskozmetikumokat.

 

A márka egyet jelent Dr. Irena Eris gyógyszerésszel, aki a márka létrehozása során szakmai tapasztalatait, valamint a test és a lélek ápolása iránti elkötelezettségét egyaránt gyümölcsöztette. A Dr Irena Eris kozmetikumok számos szabadalmaztatott technológia és tudományos kutatás használatával, valamint elsőosztályú összetevőkkel büszkélkedhetnek. Mindennek köszönhetően azonnal látható eredményeket hoznak.

Próbálja ki saját bőrén is a Dr Irena Eris kozmetikumokat, és tapasztalja meg mindazt, ami már számos hölgy kedvenceivé tette őket. Kezdje például a Dr Irena Eris Tokyo Lift vagy a Dr Irena Eris Cleanology arcápoló termékcsaláddal, esetleg egy Dr Irena Eris ránctalanító krém, Dr Irena Eris hámlasztó vagy Dr Irena Eris arcpakolás használatával! A márka ráadásul az urakról sem feledkezett meg, hiszen nekik szánja a teljes Dr Irena Eris Platinum Men termékcsaládot.

teljes szöveg szöveg elrejtése