Ugrás a fő tartalomhoz

Atelier Cologne

Atelier Cologne

A francia Atelier Cologne márka az első osztályú illóolajok magas koncentrációjára alapozott luxusparfümöket képviseli. Uniszex parfümjei nem csupán pompás illatukkal, de minőségi francia üvegből készült és kézműves bőrelemekkel díszített, stílusos üvegcséivel is lenyűgözik Önt.

Az Atelier Cologne márkát a Christophe Cervasel és Sylvie Ganter francia-olasz páros hozta létre. Miután Christophe és Sylvie Ganter New Yorkban egymásba szerettek, hamar rájöttek, hogy nem csupán a szerelem, de a legendás eau de cologne iránti szenvedélyük is összeköti őket. Együtt álmodoztak a friss, elegáns és jól viselhető illat megalkotásáról. Álmuk saját Atelier Cologne parfümházuk megalapításával 2009-ben vált valóra.

A márka legkedveltebb parfümjei közé tartozik a sziporkázóan narancsos Atelier Cologne Orange Sanguine, a kaliforniai mandarinok illatát árasztó Atelier Cologne Clémentine California, illetve a virágos jegyekkel teli Atelier Cologne Ambre Nue keleties illata. A vanília kedvelőit az Atelier Cologne Vanille Insensée nyűgözi le, a citromos Atelier Cologne Cedrat Enivrant illatát pedig nem csak a forró, nyári napokon imádja majd.

teljes szöveg szöveg elrejtése