Atelier Cologne

Atelier Cologne

Az Atelier Cologne bemutatja luxus Eau de Cologne-jait, amelyeknek legfontosabb tulajdonsága az első osztályú illóolajok magas koncentrációja. Ezek az uniszex illatok nemcsak pompás illatukkal, hanem kiváló minőségű, francia, üvegből készült üvegcséikkel is lenyűgözik önt, amelyeket kézzel készített bőrelemek díszítenek.

Az Atelier Cologne márka lelke egy francia-olasz páros, Christophe Cervasel és Sylvie Ganter. Amikor Christophe és Sylvie egymásba szerettek New Yorkban, hamarosan rájöttek, hogy nemcsak szerelmük, hanem a Kölnből származó, legendás Eau de Cologne iránti szenvedélyük is közös bennük. Arról álmodtak, hogy olyan Eau de Cologne-okat fognak alkotni, amelyek frissek és elegánsak, de ugyanúgy viselhetőek, mint a tiszta parfümök. Így indult 2009-ben az Atelier Cologne története, az első kizárólag Eau de Cologne-okra specializálódott parfümmárkáé.

A márka legkedveltebb illatai a szikrázóan narancsos Atelier Cologne Orange Sanguine, a kaliforniai mandarinok illatát árasztó Atelier Cologne Clémentine California, vagy az Atelier Cologne Ambre Nue keleties illata virágos jegyekkel. A vanília kedvelőit lenyűgözi az Atelier Cologne Vanille Insensée, a citromos Atelier Cologne Cedrat Enivrant-t pedig nem csak a forró nyári napokon fogja imádni.

teljes szöveg szöveg elrejtése