Atelier CologneCèdre Atlas parfüm unisex

1×
Atelier Cologne Cèdre Atlas parfüm unisex
Atelier Cologne Cèdre Atlas parfüm unisex
Ingyenes kiszállítás
30 ml
21 500Ft

Raktáron | 71 666,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: ATC04248
1
Ajándék az Ön számára
Élvezze a karácsonyi bevásárlást 20% kedvezménnyel a kiválasztott márkákra. Használja az xmas2 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes a már akciós, vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Uniszex parfüm. Készült Franciaországban. 89%-ban a legjobb minőségű, természetes összetevőkből.

Képzelje el egy, hogy egy hideg téli napon egy erdei ösvényen sétál. Az égbolt tiszta, és a lombtalan, csupasz fák között megcsillannak a napsugarak. A levegőben friss, fás, lélekmelengető illat száll. Ilyen érzéseket kelthet Önben az Atelier Cologne Cèdre Atlas uniszex parfüm, amelynek földes-fás aromája érzéki illatlepelbe burkolja viselőjét.

A Cèdre Atlas Atelier Cologne parfüm uniszex illatkompozíciójának köszönhetően hölgyek és urak számára egyaránt remek választás. Nyugodtan megoszthatjuk tehát életünk párjával is – már ha egyáltalán hajlandóak leszünk másokkal osztozni rajta...

  • fás illat citrusos jegyekkel
  • uniszex illat – nőknek és férfiaknak is ideális
  • 15%-ban első osztályú illóolajokat tartalmaz  

Az illat összetétele
A Cèdre Atlas illatában kifinomultan keverednek a fás és a citrusos jegyek. Először a melengető amerikai cédrusfa érezhető, majd az olasz citrom kerül előtérbe. Az alapillatban a főszerepet a papirusz kapta, amely a messzi Indiából származik. Az illatanyagok szokatlan társítása enyhén keleties hangulatot kölcsönöz a parfümnek, benne merész adag érzékiséggel.

Az illat története
A Cèdre Atlas Atelier Cologne parfüm 89%-ban olyan természetes összetevőket tartalmaz, amelyek a legjobb minőséget képviselik. A parfümök előállítása során nemcsak az első osztályú alapanyagokra és a megújuló erőforrások használatára fektetnek nagy hangsúlyt, hanem a maximálisan környezetkímélő megközelítésre is.  

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER, PARFUM / FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL, CINNAMAL, GERANIOL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
cédrusfa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
olasz citrom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
papirusz
Az illat fajtája
citrusos, fás