Weleda Dental Care zsálya fogínyápoló balzsam

Weleda Dental Care zsálya fogínyápoló balzsam
Weleda Dental Care zsálya fogínyápoló balzsam
30 ml
2 590Ft

8 633Ft / 100 ml, áfával
Kód: WEL1344 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 01. 22.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 01. 22.

Weleda Dental Care termékleírás

A speciális Weleda Dental Care ápoló tökéletesen teljessé teszi a napi szájápolási higiéniát.

Tulajdonságok:

  • nyugtatja a fogínyt

Használata:
Használja a mellékelt útmutató szerint.

Weleda a márkáról

p>A Weleda egy világszerte kedvelt kozmetikai márka, amely termékeinek minősége és környezettakarékossága révén egyedülálló. A márka filozófiája: a legmagasabb minőségi normák betartása, és a természeti erőforrások fenntartható kiaknázása.
A Weleda cég saját kertjeiben, maga termeszti a gyógynövényeket, minden készítményét gyengéd gyártási eljárásokkal, és csak természetes alapanyagokból állítja elő. A Weleda termékek mesterséges tartósítószert nem tartalmaznak.
A Weleda társaság története1920-ra nyúlik vissza, amikor 3 úttörő - egy holland orvosnő, egy osztrák filozófus és egy müncheni vegyész - úgy döntött, hogy létrehoz egy holisztikus orvoslás gyógyszeripari termékeinek előállításával foglalkozó laboratóriumot.
A Weleda társaság sokéves története során mindvégig gyógyszereket, étrend-kiegészítőket és természetes kozmetikumokat fejlesztett, és gyárt jelenleg is. A Weleda készítmények rendkívül kíméletesek a bőrhöz, és tulajdonságaiknak köszönhetően a nagyon érzékeny bőr ápolására is alkalmasak.

Értékelés Weleda Dental Care