Ugrás a fő tartalomhoz

Viktor & Rolf

Viktor & Rolf

Évek óta feszegetik a divat és a művészet közötti határokat. Viktor Horsting és Rolf Snoeren, azaz a Viktor & Rolf márka formabontó hozzáállása világszintű elismerést és tiszteletet vívott ki az haute couture világában. A ruhatervezéstől az illatok alkotásához egyértelmű út vezetett. Viktor & Rolf hamarosan parfümjeivel is nagy hírnévre tett szert, hiszen már első illatuk, a Viktor & Rolf Flowerbomb női illat virágos robbanása is mindenkit elcsábított.

Viselhető alkotásaikból pedig nem hiányozhatnak a váratlan ellentétek, a szürreális elegancia és a kendőzetlen szépség. Korábban elképzelhetetlen társításokat hoznak létre és az haute couture műfajában sem félnek a provokációtól. Ami pedig az általuk alkotott parfümöket illeti, a művészpáros inkább történetmesélőnek tartja magát, az illatokat pedig erős üzenethordozónak, ugyanis meglátták bennük az egyedülálló lehetőséget arra, hogy áthidalják a szakadékot a divatbemutatók művészete és a hétköznapi életbe is valóban eljutó alkotások között.

E téren aratott sikereikre építenek az olyan slágerek, mint a Viktor & Rolf Spicebomb férfiillat vagy a tökéletesen ellenállhatatlan Viktor & Rolf Bonbon Eau de Parfum.

teljes szöveg szöveg elrejtése