Száraz olaj

Kényeztesse magát, és élvezze tökéletesen bársonyos bőrét, egészséges, fénylő haját és kemény körmeit! Próbálja ki a Nuxe vagy az Uriage száraz olajokat, melyek gyorsan felszívódnak, bársonyossá és táplálttá téve a bőrt!

 

Mi a száraz olaj?

Lehet, hogy csóválja a fejét, hogyan is lehetne egy olaj száraz! Ennek a megjelölésnek semmi köze az olaj konzisztenciájához, inkább annak könnyű felszívódását takarja. A száraz olaj:

  • nem teszi zsírossá és nem szennyezi a ruházatot
  • gyorsan felszívódik, és nem ragad

A száraz olaj növényi olajok és vitaminok kombinációját tartalmazza. Ezek gondoskodnak nemcsak bőrének, de hajának és körmeinek tökéletes táplálásáról is. A száraz hajolaj erőt és fényt ad, a száraz arc- vagy testápoló olaj pedig bársonyosan puhává teszi bőrét.

Élvezze, hogy bőre táplált szabadsága alatt is! Elég, ha csak egy száraz napozó olajat választ, amely a napfény ellen is megóvja.

Hogyan használjuk a száraz olajat?

A legjobb hatás eléréséhez javasoljuk a száraz olajat például tusolás vagy fürdés után felhordani a bőrre és a hajra. Az olaj így szívódik fel a legjobban, és így kölcsönöz maximális erőt és selymességet a hajnak és az arcnak.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek