Ugrás a fő tartalomhoz

STMNT

Az STMNT márkáról

Termékek, melyeket a modern borbélymesterség úttörői fejlesztettek ki, melyek átírják a férfihajformázás szabályait. Ez az amerikai STMNT Grooming Goods márka. Professzionális szakáll- és hajápoló termékeket kínál, valamint a magas minőséget és hagyományt nem konvencionális stílussal társítja.

 

A STMNT kozmetikai vállalat története a márka Julius Arriola, Sofie Pok és Miguel Gutierrez kreatív fodrászok és újítók általi megalapításával kezdődött 2020-ban. Erejüket egyesítve, valamint a fodrászszalonokban és borbélyüzletekben szerzett tapasztalataikat felhasználva teljesen új hajformázó és hajápoló termékeket alkottak. Minden inspirációjukat, ismeretüket és borbélymesterség iránti szenvedélyüket bevetve úgy formálták meg őket, hogy az egyértelmű vélemény, az angol statement megjelenjen bennük. Ebből a szóból alkották meg a márka nevét, az STMNT elnevezést.

Az STMNT egy fogékony és világos iránnyal rendelkező modern, dinamikus márka. Alkotói abban hisznek, hogy szükség van a határok megváltoztatására és a dolgokat is másként, jobban kell csinálni. Ezért készülnek a termékeik egyedülálló receptúrával, és ezért kiváló a hatásuk. Próbálja ki az STMNT szakállolajat, az STMNT sampont és a többi ápolóterméket. Ezek mindig remekül előkészítik a haját és a szakállát a további formázásra. Arról pedig az STMNT mattítópaszta, az STMNT száraz anyag illetve az STMNT rostos pomádé gondoskodik majd.

teljes szöveg szöveg elrejtése