Ugrás a fő tartalomhoz

Schwarzkopf Professional Blondme - megfelelő gondozással minden szőke tökéletes

A szőkeség mindenkié

A szőkeség bármit jelenthet. A finoman kivilágosított tincsektől kezdve az ombrén át a tökéletes platináig. Lehet olyan hideg, mint a jég, vagy arany árnyalataival emlékeztethet a karamellre. Egyszóval szőke mindenki lehet, függetlenül bőre színétől, haja típusától vagy nemétől.

 

A szőke haj egyéni ápolása

Annak érdekében, hogy egy szőke haj mindig tökéletesen nézzen ki, helyes ápolást kell választani. Olyat, amely pontosan megfelel a haj igényeinek, biztosítja a számára szükséges tápanyagot, és egyúttal gondoskodik a szín tartósságáról. Pontosan ezt nyújtja a Schwarzkopf Professional Blondme, a szőke haj mellett 100%-osan elkötelezett márka.ALL BLONDES : DETOX

Hagyja szőkeségét újból felragyogni! Felfrissítő ápolás minden hajtípus esetén alkalmazható, felélénkíti az unalmas szőkét és eltávolítja a sárgaréz árnyalatokat, amelyeket szennyeződés avagy a kemény vízből kiváló ásványi anyagok okoznak. Az északi pamut fehérjekomplexnek köszönhetően védi a hajszálakat is.

ALL BLONDES : RICH

Az Ön szőke haja normális vagy talán durva? Az intenzív tápláló ápolás lágyságot kölcsönöz a hajnak és egyúttal megerősíti a belső hajszerkezetet. A benne lévő kasmírgyapjú fehérjekomplexnek köszönhetően a hajat és végeit is megvédi a töredezéstől.

 

ALL BLONDES : LIGHT

Az Ön szőke haja finom vagy normális? Ha igen, akkor a könnyített tápláló hajápolás az ideális megoldás. Helyreállítja a hajszálakat anélkül, hogy megterhelné őket, selymességet és fényt ad nekik, valamint megkönnyíti a kifésülést.

 

COOL BLONDES

Hideg szőkeségre vágyik? Vegye fel a Cool Blondes kollekció termékeit hajápolási rutinjába. Ezek a készítmények eltávolítják a sárgaréz és a nemkívánatos sárga árnyalatokat, hideg tónust adnak a hajnak, amelynek érintése továbbra is puha és rugalmas marad.

 

BLONDE WONDERS

Szó szerint csodák a haj számára, melyek nagyszerűen kiegészítik a szőkeség ápolását. A megújító balzsam a töredezett hajvégek akár 90%-át is lezárja, megvédi a hajat az akár 210°C-os hő hatásától és egyidejűleg 24 órán keresztül elnyomja a kreppesedést. Az extrém csillogást biztosító spray emellett védi a hajat a külső környezet hatásától és vakító fényességet kölcsönöz neki.