Ugrás a fő tartalomhoz

Sanoflore

A Sanoflore márkáról

Ismerkedjen meg a francia Sanoflore márkával, a természetes luxus kozmetikumokkal, melyek kellemes élménnyé varázsolják a test és az arc ápolását. Összetételük gyógynövényeken, valamint ökológiai gazdálkodásból származó növényeken alapszik, így minden egyes készítmény BIO jelzéssel büszkélkedhet, és semmilyen szilikon vagy mesterséges színezék nem található bennük. 

 

A francia Sanoflore márka története 1972-ben kezdődött. Ekkor alapította meg ugyanis a szenvedélyes botanikusok és mezőgazdászok kis csoportja a Vercors Regionális Természeti Park szívében a Sanoflore botanikus kertet. Az ugyanezt a nevet viselő, fitoterápiára és aromaterápiára specializálódott laboratórium csak 14 évvel később jött létre.

A Sanoflore márka számára fontos a teljes termelési folyamat ellenőrzés alatt tartása, beleértve a szükséges alapanyagok termesztését is. A kozmetikumokban alkalmazott esszenciákat alacsony nyomású vízgőz-desztillációval nyerik ki, így a minőségük sokkal jobb, mint a mesterséges esszenciáké. Mivel ennek a francia márkának a kozmetikumaihoz a rendkívül kellemes illat is hozzátartozik, így azok nem csak a bőrre, de a lélekre is kedvezően hatnak. 

teljes szöveg szöveg elrejtése