Ugrás a fő tartalomhoz

SAINT-GERVAIS MONT BLANC

SAINT-GERVAIS MONT BLANC

A Saint-Gervais környékű francia hegyvidékről származó termálvíz nyugtató és regeneráló hatásait használja fel bőr- és testkozmetikumaiban a Saint-Gervais Mont Blanc márka. Minden terméke a termálvíznek köszönhetően magas koncentrációban tartalmaz ásványi anyagokat, és ideális az érzékeny, atópiás és ekcémás bőrre illetve a pattanásos arcbőrre.

A Saint-Gervais Mont Blanc francia márka története 1807-ben kezdődött, amikor Joseph-Marie Gontard közjegyző megnyitotta a Saint-Gervais fürdőt. Mindezt megelőzően megvizsgáltatta a Saint-Gervais-i hőforrás vizét, és beigazolódott, hogy az gazdag a sérült bőr regenerálódásához ideális ásványi anyagokban. A különféle bőrproblémákkal, köztük súlyos égési sérülésekkel küzdők a gyógyfürdőben kezdtek felépülni. 2012-ben készült el a Saint-Gervais Mont Blanc termálvizet használó arcbőrápoló készítmények első sorozata, amelyet 1996-ban elismert a Francia Orvostudományi Akadémia az érzékeny és atópiás arcbőrre gyakorolt ​​pozitív hatásai miatt.

Fedezze fel Ön is a Saint-Gervais Mont Blanc kozmetikumokat, amelyek olyan ásványi anyagokat tartalmaznak, mint a magnézium, kén, nátrium, kalcium, kálium, antioxidáns mangán és a regenerációs folyamatokat támogató bór. A bestsellerek közé tartozik a Saint-Gervais Mont Blanc termálvizes spray, amit használhat nyugtató szérumként, de mint sminket fixáló spray-t is. Ugyancsak népszerű a Saint-Gervais Mont Blanc tápláló nappali krém, a Saint-Gervais Mont Blanc regeneráló éjszakai krém vagy a Saint-Gervais Mont Blanc nyugtató testbalzsam is.

teljes szöveg szöveg elrejtése