Ugrás a fő tartalomhoz

Revlon Professional

A Revlon Professional márkáról

Lazuljon el. Ne fogja vissza magát. Tűzzön ki merész célokat. A Revlon márka az olyan erős és igazi nőkért harcol, akik nem félnek kifejezésre juttatni valódi egyéniségüket. Mert önök mind szépek és egyedülállóak.

 

A Revlon kozmetikai márkát már a múltszázad 30-as éveitől a nők generációi inspirálják. Azt az elvet vallja, hogy a frizurának, a hajvágásnak és hajszínnek ki kell emelnie viselője karakterét, nem pedig elfedni azt. Ezért a Revlon Professional olyan minőségi hajápoló termékeket készít, melyek közül kifejezetten a saját hajához választhatja ki a legmegfelelőbb ápolást, legyen a haja akár egyenes, hullámos vagy a gyakori festés miatt igénybe vett.

A Revlon Professional Uniq One kollekció termékei gondoskodnak a haj táplálásáról és alapos regenerálásáról. A Revlon Professional termékcsaládban egyedülálló, nem leöblítendő kondicionálókat talál, míg a Revlon Professional Pro You sorozat kifejezetten a festett és sérült hajra készült. Ám ha mindennapos használatra keres sampont vagy kondicionálót, akkor a Revlon Professional Be Fabulous kollekciót válassza.

Készüljön fel a bókokra, mert a haja szebb lesz, mint valaha.

teljes szöveg szöveg elrejtése