Ugrás a fő tartalomhoz

PÚDERES PARFÜM

A púderes illat semmivel össze nem téveszthető, gyöngéd, és az utóbbi időkben nem csupán általános viseletként, hanem rendkívüli alkalmakra, így például esküvői viseletként is keresett. A lágy, púderes illat tökéletes harmóniában áll az eleganciával és a nőiességgel, bárhová elkíséri, és tartósságának köszönhetően még több nap után is érezni fogja kedvenc sálján vagy pulóverén.

 

A púderillatú parfüm elkápráztatja üvegcséje formájával és lágy színeivel, de legtöbbször a szinte minden parfümben jelen lévő történet az, ami az igazi atmoszférát megteremti.

A púderes illat jellege:

Függetlenül attól, hogy természetes vagy szintetikus púderes illatról van-e szó, a benne lévő jegyek két fő csoportba sorolhatók. Az egyik csoport az arcpúderre emlékeztet, és kevésbé édes, komplexebb, de akárcsak a frissen púderezett arcbőr, rendkívül lágy is. A púderes illatok másik csoportja inkább a gyerekpúderre hasonlít, és levendula, ibolya, rózsa, vanília, valamint a nosztalgia alapjegyeivel kísért tisztaság árad belőle. Ugyanakkor mindkét csoport jegyei hosszantartóak, ezáltal a parfümöket is tartóssá teszik.

A púderillat kinyerése:

A púdereknek az írisz, ibolya, pézsma vagy heliotrop akkordok adják a gyengéd, púderes illatot. A vanília, rózsa, írisz, illetve a gyanta finom alapjegyei is ismertek, melyek fás jegyekkel társítva a tökéletes tisztaság, nőiesség és elegancia harmóniáját hozzák létre. Púderillat szintetikus eljárással is készíthető. Az ilyen illatok összetéveszthetetlenül egyesítik a lágyságot és az édes virágos jegyeket az arcpúder retró színezetével.

A nosztalgia színezetű, gyöngéd, púderillatú parfüm illatossá teszi a napját. Valamennyi púderillatú parfüm kivételes és különleges alkalmakon, de hétköznapokon is örömteli viselet. Fedezze fel a púderillatok világát ön is!

teljes szöveg szöveg elrejtése