Ugrás a fő tartalomhoz

Origins

Origins

Az amerikai Origins márka hatékony és funkcionális bőrápoló kozmetikumokat kínál, amelyek a világ minden tájáról származó növényekből származó hatóanyagokat használnak. A természetes és organikus összetevőket, mint például a ginszeng, a pecsétviaszgomba és a bambusz faszén kivonatait a legújabb tudományos ismeretekkel, innovatív technológiákkal és környezetbarát gyártási gyakorlatokkal ötvözi. Ennek eredményeként olyan kozmetikumokat hoz létre, amelyek kímélik a bőrt és a természetet is.

1983 és 1989 között a William P. Lauder által vezetett növényi biotechnológiai tudósokból és kozmetikai szakértőkből álló csapat egy olyan márka létrehozásán dolgozott, amely szakított a kozmetikumok hagyományos koncepciójával. 1990-ben megszületett az Origins, az a kozmetikai márka, amely úgy testesítette meg az ökológiai „zöld“ mozgalom filozófiáját, mint még senki más. Küldetése kezdettől fogva az volt, hogy értékelje és tisztelje az embereket, az igényeiket, ugyanakkor a természetet is. Ezért az Origins csapata ma is arra törekszik, hogy a természetből származó leghatékonyabb összetevőket, a legfejlettebb technológiákat, valamint a legkörnyezetbarátabb gyártási folyamatokat használja. 

Próbálja ki Ön is a hagyományos arcbőr- és testápolási termékek biztonságos alternatíváját az Origins kozmetikumokkal – természetes és tudományosan bizonyított, rendkívül hatékony és fenntartható. Az Origins arcápoló termékek segítenek helyreállítani az egészséges kinézetű arcbőrt. A bőr természetes működésével harmóniában működve látható javulást eredményeznek. Széles választékának köszönhetően mindenki kiválaszthatja a bőrének pontosan megfelelő Origins hidratáló krémet, Origins arctisztítót vagy Origins pakolást. Ráadásul bónuszként minden egyes Origins krém újrahasznosítható csomagolásban érkezik.

teljes szöveg szöveg elrejtése