Makeup Revolution Renaissance Flick szemhéjtus tollban

9×
Makeup Revolution Renaissance Flick szemhéjtus tollban
Makeup Revolution Renaissance Flick szemhéjtus tollban
0.8 g
2 410Ft

2 410,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MUR04742 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 04. 16.
Személyes átvétel
péntek 2021. 04. 16.

Leírás Makeup Revolution Renaissance Flick
Tulajdonságok

Tökéletes tusvonal mindig és már első próbálkozásra? Igen, ez lehetséges! A Makeup Revolution Renaissance Flick folyékony szemhéjtus szuper gyorsan szárad, könnyen alkalmazható és maximálisan precízen sminkel. A kezdőket is meggyőzi, de kiváló tulajdonságait a tapasztalt sminkesek is értékelni fogják.

Teljesen mindegy, hogy a vékony elegáns vonalhoz, a macskaszemekhez vagy a drámai esti sminkhez van kedve, mindig elégedett lesz az eredménnyel, így ez a folyékony szemhéjtus a napi szépítkezés nélkülözhetetlen kelléke lesz.

Tulajdonságai:

  • vékony, puha hegyű toll a könnyű és pontos használat érdekében
  • jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja a szem sminkelését
  • gyorsan szárad, így nem kenődik el sminkelés közben
  • ultrafekete pigmentek az intenzív színért
  • vékony és vastag tusvonal is könnyen húzható vele

Alkalmazása:
Húzzon vékony vonalat a toll hegyével a belső szemzugból kiindulva a szempillák vonala fölött a külső szemzug felé. A cicás hatásért a külső szemzugban húzza kissé kifelé a vonalat.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Konzisztencia
filces szemhéjtus

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

Értékelés Makeup Revolution Renaissance Flick9