Lancôme Idôle L'IntenseEau de Parfum hölgyeknek

3×
Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Új
75 ml
38 400Ft

Kód: LAM10528 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Lancôme Idôle L'Intense parfüm leírása
Összetétel

Inspiráció mások számára, és idol önmaga előtt. Ilyen az a nő, akivé a Lancôme Idôle L’Intense Eau de Parfum nőknek változtatja. Mert Önben is megvan az az erő, amit elég csak megragadnia, hogy a siker auráját sugározhassa!

  • virágos chypre illat
  • a Lancôme Idôle illat intenzívebb interpretációja
  • 2020-ban mutatták be

Az illat összetétele
A fejillatban azonnal chypre hullámokra hangolódhat, és felismerheti a kesernyés narancs vagy a vadon élő mandarin jegyeit. Utánuk hamarosan a rózsa intenzív illata kerül előtérbe: Az Idôle L’Intense-hez négy fajtát használtak a Föld két távoli pontjáról, amelyeket háromféle extrakcióval kezeltek. Az ikonikus rózsát a karakteres jázmin teszi teljessé, amely ragyogást és érzékiséget kölcsönöz az illatnak. A lecsengés során az alapillat a leghangsúlyosabb, amelyet fás és vaníliás jegyek elegye alkot.

Az illat története
A Lancôme Idôle L’Intense ahhoz a női generációhoz szól, amely készen áll arra, hogy meghódítsa a világot, nem fél nagyot álmodni és minden erejét beveti, hogy valóra váltsa őket. Arra szólítja fel a nőket, hogy meggyújtsák a siker lángját, és együtt ragyogják be vele a világot. Legyen Ön is fénysugár mások számára!

Ez az intenzíven nőies, függőséget okozó illat a 2019-es Idôle rendkívüli sikerére alapoz, amely a parfümök világában példátlannak számító, kivételesen vékony üvegcsében jelent meg. Ez az illat a szó szoros értelmében ragyogni fog az Ön bőrén, karakterét pedig a vékony üvegcse és az égő lángra emlékeztető arany díszítés csak még jobban kiemeli.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserű narancs, vadmandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, Akigalawood®
Az illat fajtája
virágos, chypre

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme Idôle L'Intense3