Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum hölgyeknek

25×
Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
50 ml
30 000Ft

60 000Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAM10527 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino8 kódot a kosarában és 8% kedvezményben részesül minden női termékre. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 03. 10.

Lancôme Idôle L'Intense parfüm leírása
Összetétel

Inspiráció mások számára, és idol önmaga előtt. Ilyen az a nő, akivé a Lancôme Idôle L’Intense Eau de Parfum nőknek változtatja. Mert Önben is megvan az az erő, amit elég csak megragadnia, hogy a siker auráját sugározhassa!

  • virágos chypre illat
  • a Lancôme Idôle illat intenzívebb interpretációja
  • 2020-ban mutatták be

Az illat összetétele
A fejillatban azonnal chypre hullámokra hangolódhat, és felismerheti a kesernyés narancs vagy a vadon élő mandarin jegyeit. Utánuk hamarosan a rózsa intenzív illata kerül előtérbe: Az Idôle L’Intense-hez négy fajtát használtak a Föld két távoli pontjáról, amelyeket háromféle extrakcióval kezeltek. Az ikonikus rózsát a karakteres jázmin teszi teljessé, amely ragyogást és érzékiséget kölcsönöz az illatnak. A lecsengés során az alapillat a leghangsúlyosabb, amelyet fás és vaníliás jegyek elegye alkot.

Az illat története
A Lancôme Idôle L’Intense ahhoz a női generációhoz szól, amely készen áll arra, hogy meghódítsa a világot, nem fél nagyot álmodni és minden erejét beveti, hogy valóra váltsa őket. Arra szólítja fel a nőket, hogy meggyújtsák a siker lángját, és együtt ragyogják be vele a világot. Legyen Ön is fénysugár mások számára!

Ez az intenzíven nőies, függőséget okozó illat a 2019-es Idôle rendkívüli sikerére alapoz, amely a parfümök világában példátlannak számító, kivételesen vékony üvegcsében jelent meg. Ez az illat a szó szoros értelmében ragyogni fog az Ön bőrén, karakterét pedig a vékony üvegcse és az égő lángra emlékeztető arany díszítés csak még jobban kiemeli.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserű narancs, vadmandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Akigalawood®, szantálfa
Az illat fajtája
virágos, chypre

Lancôme a márkáról

A világhírű Lancôme minőségi szépségápolási kozmetika márka történelme már több mint 80 éve kezdődött. 1935 évi alapítása óta a Lancôme termékeket bizonyított eredmények jellemzik, és egy csipetnyi francia bájjal is büszkélkedhetnek.

A társaság rögtön az alapítása évben megjelent a piacon az első parfümével, és a közönség elismerése nem váratott sokáig magára. Egy évvel később kifejlesztette az első Lancôme arckrémet, mely rendkívüli tulajdonságai miatt mai napig valamennyi nő kozmetikai felszerelésének elengedhetetlen tartozéka. Napjainkban a Lancôme készítmények és parfümök kategóriájuk legkeresettebb termékei közé tartoznak.

A Lancôme márka a nőket ünnepli és támogatja önbizalmukat. Felfedezze fel a Lancôme kozmetikumokat és parfümöket ön is – soha nem volt még ilyen egyszerű önmagát adnia és remekül éreznie magát.

Értékelés Lancôme Idôle L'Intense25