Ugrás a fő tartalomhoz

Lab Series

Lab Series

 Innovatív, csúcsminőségű és maximálisan hatékony ápolók, a férfi arcbőr igényeihez kifejlesztve. Ezek a Lab Series kozmetikumok, melyek világszerte hozzásegítik a férfiakat ahhoz, hogy a lehető legjobban nézzenek ki és remekül érezzék magukat.

A Lab Series márka története még 1987-ban kezdődött. Filozófiája annak tudatából indul ki, hogy a férfiak arcbőre alapvetően más, mint a nőké, ezáltal a szükségleteik is eltérőek. Ezért a férfiak arcbőrének olyan kozmetikai termékekre van szükségük, amelyek igazodnak az igényeihez. A Las Series olyan fejlett technológián alapuló megoldást kínál a férfiaknak, amelyet tudományos kutatások és hosszú évek tapasztalata támaszt alá. A márka tisztában van a férfiak arcápoláshoz való hozzáállásával, így azt is figyelembe veszi, hogy hogyan akarják a kozmetikumokat használni.

A Lab Series márka portfóliójában mindent megtalál, amire a komplett arcápoláshoz szüksége lehet. Próbálja ki például az arcbőr tónusát egységesítő Lab Series Instant Filter Moisturizer krémet, a pórusokat tökéletesen felszabadító és az arcról minden szennyeződést eltávolító Lab Series Multi-Action Face Wash tisztító ápolót, vagy a kellemes Lab Series Shave borotválkozás utáni balzsamot.

teljes szöveg szöveg elrejtése