Ugrás a fő tartalomhoz

Klorane

A Klorane márka

A francia Klorane dermokozmetikai márka már több mint 50 éve a természetből merít ihletet. Elk ötelezetten vállalja, hogy megvédi és értékké teszi bolygónk növényvilág örökségét, így valóban környezetbarát márka. Pierre Fabre gyógyszerész 1966-ban azzal a céllal alapította, hogy az embereket hatékony és egyben 100%-ban környezetbarát készítményekkel lássa el.

 

A Klorane márka valóban komolyan veszi a környezetbarát hozzáállását - betartja a fenntartható fejlődés alapelveit, odafigyel az energiafelhasználás csökkentésére és a természetvédelemre. Termékeinek gyártásához nem használ védett növényfajtákat és garantálja a növényi kivonatok minőségét.

A Klorane készítmények így ma azokhoz a készítményekhez tartoznak, melyek a legjobbat adják a bőrének és a hajának. Ne kerülje el figyelmét a hagyományos Klorane sampon és annak expressz változata, a Klorane száraz sampon sem, ha nincs ideje a hajmosásra. A Klorane Bébé gyermek kozmetikumok megérdemlik azon szülők figyelmét, akik a természetet tiszteletben tartó legjobb készítményeket keresik gyermekeiknek.

teljes szöveg szöveg elrejtése