KloraneOat Milk száraz sampon aeroszol nélkül

Klorane Oat Milk száraz sampon aeroszol nélkül
Klorane Oat Milk száraz sampon aeroszol nélkül
minden hajtípusra 50 g

Kód: KLO02663 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Adja meg a 15hair kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a hajápoló termékek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.

Leírás Klorane Oat Milk
Tulajdonságok

Megmenti minden alkalommal, ha nincs ideje hajat mosni. Az aeroszol nélküli Klorane Oat Milk száraz sampon ideális a sietős pillanatokban. Megszabadítja a hajat a felesleges zsírtól, felfrissíti és ráadásul még dússá is teszi. És mindezt csak 2 perc alatt.

Tulajdonságai:

  • felfrissíti a hajat és megszünteti a zsírosságát
  • dúsítja a frizurát, textúrát ad a hajnak
  • meghosszabbítja a mosott haj hatását
  • nem szárítja ki a hajat

Összetétele:

  • zabtej – hajszálpuhító tulajdonságai vannak
  • ultraabszorpciós púderek – felszívják a hajból a felesleges zsírt
  • aeroszolmentes

Alkalmazása:
Használata előtt alaposan rázza fel. Fújja a szárazsampont a hajra 15 cm távolságból. Hagyja hatni 2 percig, majd fésülje ki alaposan a sampont a hajából.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
A túlzott faggyútermelés szabályozása, revitalizáció
Fejbőrtípus
zsíros fejbőr

Klorane a márkáról

Klorane kozmetika – Egy francia dermokozmetika márka, melyet 1966 –ban alapított a növények hatásait vizsgáló orvos, Pierre Fabre. A sorozat első terméke egy kamillás sampon volt, mely bár megújult formában, de még mindig része a márka kínálatának.
A márka újabb sikeres fejezete egy évre rá a legkisebbeknek szóló készítmények megjelenésével kezdődött – Klorane Bébé. A fő összetevő, mely a sorozat minden ápoló termékében megtalálható, az orvosi körömvirág. A termékek között az anyukák megtalálhatnak a higiéniához szükséges készítményeket, tisztító papírtörlőket, kenőcsöket és szpréket a kiütésekre, növényi olajok ápoló keverékét, mely a csecsemők masszázsához is alkalmazható. Már a kezdetektől szerepelnek a Klorane márka kínálatában hajápoló (hajhullás, korpa, stb. ellen), testápoló és a finom gyermekbőrre való termékek. Azt is mondhatnánk, hogy a márka „a minden problémára létezik egy növény“ filozófiáját követi. Mangóvaj, csalán, kakukkfű, búzavirág vagy kininfa – csak egy nagyon kis listája a márka által használt összetevőknek. Nagy figyelmet fordítanak az ökológiai megközelítésre, a folyamatosan fenntartható fejlődésre, az energiafogyasztás csökkentésére és a környezetvédelemre. Sok éves kutatás eredménye olyan hatásos termékek létrehozása, melyeket öröm használni. Nagyon szigorú ellenőrzés garantálja a növényi kivonatok minőségét, annak ökológiai beszerzését és effektív beillesztését a végtermékbe. Az csak természetes, hogy a Klorane márka a termékek készítésénél nem használ semmiféle védett növényt. Sőt, éppen ellenkezőleg, a Klorane Institut három fő feladatot követ – védeni, vizsgálni és tanulni. A sok tevékenység közül, elég egyet megemlítenünk, melyet anyagilag támogat az intézet. Portugáliában sikeresen termesztik a Normania triphylla védett növényt, Funchal város botanikus kertjének és Brest város Nemzeti botanikus intézetének együttműködésével.
Amennyiben olyan növényi ápolást szeretne, mely effektív, használata kellemes és tiszteletben tartja a természetet, akkor a Klorane márka éppen Önnek való.

Értékelés Klorane Oat Milk