Ugrás a fő tartalomhoz

Kiehl's

Kiehl's

A Kiehl’s márka már több, mint 170 éve a bőrápolásra specializálódik. Alapításunk pillanata óta küldetésünk, hogy személyre szabott szolgáltatásokat és az egyedi igényeknek megfelelő gondoskodást nyújtsunk. Természet ihlette, tudományosan igazolt formuláink, prémium alapanyagaink és innovatív technológiáink segítségével támogatjuk a bőr minőségének általános javulását a láthatóan egészségesebb megjelenésért.

A márkát 1851-ben alapították a New York-i East Village-ben egy családi tulajdonú gyógyszertárban. Az Egyesült Államokban az elsők között, büszkén tüntették fel az összetevőket a termékcímkéken, segítve a vásárlóikat a tudatosabb döntéshozatban. Az idő múlik, de mi ragaszkodunk az eszméinkhez, és még mindig a vevő a legfontosabb számunkra. Az 1922-ben meghirdetett „Próbálja ki, mielőtt megveszi” mottónk arra bátorította a vevőket, hogy próbálják ki a termékeket a vásárlás előtt, és ez még mindig jelen van a gyakorlatunkban.

A Kiehl’s termékekben gyógyszerekkel és gyógynövényekkel kapcsolatos tudásunk, valamint hosszú évek tapasztalata találkozik azért, hogy választ adjon vásárlóink bőrének egyedi igényeire. Célkitűzésünk, hogy bárhol, bárki számára elérhetővé tegyük a hatékony és személyre szabott bőrápolást.

teljes szöveg szöveg elrejtése