Ugrás a fő tartalomhoz

Kérastase Chronologiste

A haj, bőrünkhöz hasonlóan, az idő múlásával változik. Míg sok nő már 25 éves korában használ anti-aging bőrápolási termékeket, hajápolási rutinját nem igazítja az idő múlásához. A megfelelő összetevők képesek sokkal hosszabb időn át megőrizni a haj egészségét, rugalmasságát és ragyogó fényét. A Kérastase Chronologiste termékcsalád professzionális megoldást kínál a haj- és a fejbőröregedés látható jelei ellen.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Fedezze fel a 6 hatékony anti-aging termékből álló Chronologiste rutint, amely kivételes eredményeket és az egyedülálló érzéki élmény varázsát ötvözi magában

MÉREGTELENÍTÉS

A professzionális revitalizáló anti-aging rutin a fejbőr méregtelenítésével veszi kezdetét, a Kérastase Chronologiste Pré-Cleanse Régénérant segítségével. A hajmosás előtti ápoló használatával akár 96%-kal több szennyeződés távolítható el a hajból. Segíti a fejbőr felfrissülését és a hajápolási rutin további ápoló hatóanyagainak befogadását.

teljes szöveg szöveg elrejtése

TISZTÍTÁS

A haj és a fejbőr alapos megtisztítása a Kérastase Chronologiste Bain Régénérant hajfürdő használatával folytatódik. A hialuronsav mélyrehatóan hidratálja a hajat, elősegíti a hajszálak rugalmasságának és fényének megőrzését. A hajfürdőben található antioxidáns összetevők segítenek erősebbé és ellenállóbbá tenni a hajrostokat.

teljes szöveg szöveg elrejtése

TÁPLÁLÁS

A revitalizáló anti-aging hajápolási rutin következő lépése a Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant pakolás, amely Abyssine tartalmának köszönhetően intenzíven táplálja a hajszálakat. Segít csökkenteni a fejbőr irritációt és elősegíti a hajrostok feltöltését és hidratálásáát. A pakolás védelmet nyújt a szöszösödés ellen és bársonyosan puhává varázsolja a hajat.

teljes szöveg szöveg elrejtése

VÉDELEM

A megfelelően méregtelenített és táplált haját a rutin 4. lépésével készítse fel a stylingra: Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant. Ez a hővédő tej akár 230 °C-ig is védelmet nyújt a hő káros hatásaival szemben, egyúttal hatékonyan fokozza a haj fényének ragyogását. E-vitamint tartalmaz, ami enyhíti az UV-sugárzás negatív hatásait, ezáltal megelőzhető a hajrostok idő előtti öregedése.

teljes szöveg szöveg elrejtése

FÉNY

A hajrostok kutikulájának gyengülésével a haj elveszítheti fényét, törékennyé és sérülékennyé válhat. A Kérastase Chronologiste Huile De Parfum tápláló parfümolaj tökéletesen kiegészíti az ön anti-aging hajápolási rutinját, extra hidratálást biztosít a hajnak, megerősíti a hajrostokat és segít megszüntetni a hajvégek töredezését. A perzsa lime, a tearózsa és a balsafa tónusainak kombinációja kifinomult, elegáns illatot kölcsönöz a hajnak.

teljes szöveg szöveg elrejtése

REGENERÁLÁS

Revitalizáló anti-aging hajápolási rutinja utolsó lépéseként a Kérastase Chronologiste Serum Universel szérumot alkalmazza. A biomimetikus kaviárgyöngyök textúrája hatékony formában zárja magába a hatóanyagokat, aminek köszönhetően teljes körűen revitalizálja a hajrostokat. A szérum száraz és nedves hajra egyaránt felvihető, valamint intenzív éjszakai szérumként is alkalmazható.

teljes szöveg szöveg elrejtése