Illatpálcák

Szűrő
Ár

Lakásillatosító fajtája
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   1
Bestsellerek

Hagyja, hogy otthonát vagy irodáját átjárja kedvenc illata és pihenjen meg egy pillanatra a mindennapos stressz nélkül. Az illatpálcák kellemes légkört teremtenek, mindenki lelkivilágára jótékony hatással vannak és bármelyik belső tér modern kiegészítői lehetnek. Válogasson a Smells like Spells vagy az Ashleigh & Burwood London luxusminőségű illatpálcái közül!

Az illatpálca hatásai

Az illatpálcák aromaterápiára is használhatók, amely az illatok segítségével küzd a fáradtság és a stressz ellen. Az illatpálcák ráadásul fertőtlenítő hatásúak. A notino.hu-n olyan illatokat is talál, amelyek segítik az összpontosítást, romantikus légkört teremtenek vagy a biztonságos otthon hangulatát teremtik meg. Ön melyiket választja?

Könnyen használható illatpálca

Gyújtsa meg az illatpálca végét, fújja meg és hagyja parázslani. Helyezze a szilárd felületre tett illatpálca tartóba. Figyeljen a huzatra vagy a helyiségben lévő virgonc gyerekekre és háziállatokra – feldönthetik az illatpálcát.

Fokozza a természetes lakásillatosító pálcák hatását és teremtsen tökéletesen nyugtató hangulatot. Az illatpálca mellett gyújtson meg egy gyertyát is, dőljön hátra egy párnára, takarózzon be egy puha takaróval, főzzön egy teát és fejezzen be egy könyvet. Egyszóval, élvezze a pillanatot, amely csak Önről szól!