Ugrás a fő tartalomhoz

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein

 A luxuskozmetikumok világában a Helena Rubinstein egyszerre számít jónevű, tradicionális márkának és avantgárd úttörőnek. A márka célkitűzése, hogy a jövő kozmetikai termékeit alkossa meg innováció és a legkiválóbb tudósokkal folytatott együttműködés során, ugyanakkor soha nem feledkezik meg gazdag hagyományairól sem.

 A Helena Rubinstein márka alapítója nevét viseli, aki 1902-ben nyitotta meg első szépségszalonját, termékei fejlesztése során pedig a legjobb tudósokkal működött együtt és szüntelenül innovatív kutatási-fejlesztési megoldásokat keresett. Ezt a hagyományt a márka a mai napig folytatja, a Helena Rubinstein név így már több mint 100 éve egyenlő az ikonikus termékekkel, a tudományosan alátámasztott megoldásokkal és a kivételes formulákkal. 

 A Helena Rubinstein kozmetikumokat high-tech formulák teszik egyedülállóvá, amelyeknek minden cseppje a luxus netovábbja. Növényi őssejteket tartalmazó formuláikról klinikailag igazolták, hogy serkentik a bőr sejtszintű aktivitását, fiatalítják az arcbőrt és anti-age hatásúak. A prémium arcápolók mellett a Helena Rubinstein a tökéletes smink minden kellékét is kínálja – a Helena Rubinstein alapozók tökéletesen egységessé teszik az arcbőrt, a Helena Rubinstein szempillaspirálok pedig hihetetlenül kiemelik a pillákat és maximálisan dússá és hosszúvá teszik őket.

teljes szöveg szöveg elrejtése