ChopardWish Eau de Parfum hölgyeknek

67×
Chopard Wish Eau de Parfum hölgyeknek
Chopard Wish Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
25 230Ft

Spóroljon 69%
75 ml
7 570Ft

10 093,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHP0034 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.

Leírás Chopard Wish
Összetétel

Legyen ugyanolyan tökéletes, mint a legértékesebb gyémánt. A Chopard Wish női Eau de Parfum az elegancia, érzékiség és titokzatosság érzését adja önnek. Burkolja magát az édes vanília keleties illatával kísért, nem mindennapi kombinációjába, és engedje, hogy az illata beszéljen ön helyet.

  • keleties illat
  • olyan nőknek való, akik kivételesen akarják érezni magukat
  • mindennapos viseletre ajánlott

Az illat összetétele
Legelőször a kerti egres, az erdei szamóca és a trópusi kókusz gyümölcsös illatjegyeibe szeret bele. Pár perc múlva az ibolya, friss méz, egzotikus orchidea és a tej tiszta illata csavarja el a fejét. Végül pedig az egész élményt maga az alapillat koronázza meg, melyben a vanília melengető illatjegyeit a karamell édességével, valamint a szantálfa, pacsuli és ámbra melegségével társulva ismeri meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kókusz, lonc, egres, erdei szamóca
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
heliotrop, ibolya, orchidea, méz, tej
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
karamell, pacsuli, vanília, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
orientális

Chopard a márkáról

A Chopard a világ egyik legismertebb óra- és ékszergyártója. A márka története 1860-ban, a svájci Sonvilier falucskában kezdődött, ahol Louis-Ulysse Chopard, a tehetséges mesterember nyitott egy kis boltot. Termékei hamarosan nagy hírnévre tettek szert, még távoli, idegen országokban is, például Oroszországban, Skandináviában.
103 évvel később, a német Karl Scheufele megvásárolta a Chopardot. Vezetése alatt a cég rohamos fejlődésnek indult, és a közelmúltban belépett a kozmetikai piacra is. A Chopard természetesen itt is tartja magát filozófiájához, amely az alábbi hat értéken alapul: függetlenség, minőség és tökéletesség, kreativitás, örökség, tisztelet és bátorság.
Parfümjeinek megalkotásában a Chopard számos igazi szakértővel működik együtt - mint Olivier Polge, Bruno Jovanovic, Louise Turner, Michel Girard, Michel Almairac és mások. Már az első női illat, a Casmir is hatalmas sikert aratott. Trópusi és szubtrópusi gyümölcsökből (kókusz, mangó, bergamott, narancs...) merítő fej illatának, és virágos (gólyaorr, gyöngyvirág, jázmin) szívének köszönhetően, rendkívül édes és érzéki.
Szintén külön említést érdemel az a tény, hogy számos Chopard parfüm (például a Happy Spirit) az azonos nevű ékszer vagy óra kollekciót egészíti ki. Ez gyakran a csiszolt drágakő formájú üvegcséik megjelenésében is tükröződik.
Végül említsük meg azt is, hogy a Chopard nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. Ezenkívül az orvostudomány, az ökológia, de a művészet és a kultúra területén is számos jótékonysági tevékenységben vesz részt.
A Chopard márka bizonyára vonzó mindazok számára, akik szívesen próbálkoznak kevésbé ismert, de jó minőségű termékekkel, közvetve szívesen hozzájárulnak a jó ügyekhez, és szeretnék meglepni környezetüket egy eredeti és szokatlan illattal.

Értékelés Chopard Wish66