Chloé Chloé ajándékszett

 • Chloé Chloé ajándékszett
   více

  Chloé Chloé változatok

  • Chloé Chloé ajándékszett I. Eau de Parfum 75 ml + Eau de Parfum 5 ml + testápoló tej 100 mlajándékszett I. 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Eau de Parfum 75 ml + Eau de Parfum 5 ml + testápoló tej 100 ml
   Kód: CHL0029
   A termék csomagolása eltérhet attól, mint ami a képen látható!

  Fel

  Parfüm leírása Chloé Chloé

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  A Chloé Chloé eau de parfum nőknek egy gyönyörű virágos, púderes és friss illat. Tele van új ötletekkel, kreativitással és kötetlenséggel. Kifejezi a tökéletes nő stílusának érzékét, aki imádja a divatot, eleganciát és az ötletességet. Tisztasággal és játékossággal van átszőve.

  A Chloé Chloé eau de parfum nőknek a rózsa esszenciáit rejti magában, mely fás alapba burkolódzik. Ez a parfüm eleganciájával, könnyedségével és tisztaságával elvarázsol minden hölgyet. Egy gyönyörű illatról van szó, mely minden évszakban meglepetést okoz játékosságával és érzékiségével. Nagy előnye az esszenciák tartóssága, melyek hosszú órákon át érezhetőek. Ennek köszönhetően is sok csodálóra tett szert szerte a világon, akik továbbra is hűségesek maradnak az illathoz.

  Rendeljen nálunk Chloé Chloé parfümöt, és egyszerre egy nem feltűnő, fényűző és kifinomult illat világában találhatja magát. Egy fényűző flakonban rejtett esszencia, mely kis bézs masnival van díszítve, gyönyörű és elragadó elegancia hatását kelti, melyet Ön is megengedhet magának.

  Fel

  A Chloé márkáról

  Szabadság, könnyedség és nőiesség - ezek azok az alaptulajdonságok, melyek előtt a Chloé parfümök már a kezdetektől fogva tisztelettel adóznak. A Chloé márka története 1952-ben indult Párizsban, Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ugyanis ekkor mutatta be a piacnak saját divatkollekcióját. Azok közé az úttörők közé tartoztak, akik a szigorú "haute couture" követelményeit emberi léptékűvé tették és a kényelmesebb, egyúttal ésszerűbb "ready-to-wear" vonalat kínálták ügyfeleiknek.

  A divatház 1975-ben jelenttette meg a minden nő romantikus lelkét idéző első illatát. A Chloé azon kevés márkák egyike, amelyek egyedül és kizárólag a női parfümökre összpontosítanak. A Chloé világát egyszerűen az öntudatos, gondtalan, romantikus és álmodozó nők uralják.

  A Chloé Chloé Eau de Parfum kompromisszumok nélkül tiszteli a nőiességet, a kifinomultságot és a csábító erőt, így kiadásával a márka örökre és kitörölhetetlenül beírta magát a parfümvilág történelmébe. A karakteres virágos-fás Chloé parfümök legendássá váltak, a nők a világ minden táján esküsznek rá.

  Fel

  Értékelés Chloé Chloé

  Mit gondol Ön a Chloé Chloé termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Menu