Chloé Absolu de ParfumEau de Parfum hölgyeknek

2×
Chloé Absolu de Parfum Eau de Parfum hölgyeknek
Chloé Absolu de Parfum Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
38 800Ft

Spóroljon 44%
75 ml
21 740Ft

Kód: CHL1726 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Chloé Absolu de Parfum parfüm leírása
Összetétel

Burkolózzon válogatott rózsaszirmok özönébe, amelyek tökéletesen kiemelik az Ön természetes eleganciáját és személyiségének egyedülálló varázsát. A női Chloé Absolu de Parfum eau de parfum egyszerűen elkábítja Önt intenzív, egyben nagyon tiszta illatával.

  • keleties-virágos illat, amely nappali és különleges alkalmakon való viseletként is ideális
  • romantikus lelkű nőknek, akik az élet minden örömét képesek élvezni
  • elbűvölő és ellenállhatatlan illatkompozíció

Az illat összetétele
Az illatkompozíció alapját a virágok királynője, a rózsa adja. Már az alapillatban is érezhető a damaszkuszi rózsa, amelyet hamarosan a parfümvilág központjából, Grasse-ból származó rózsa tesz teljessé. A virágoknak köszönhető, csodálatos aromákat az egzotikus pacsuli és vanília egészítik ki, amelyek fokozzák az illat melengető hatását és intenzitását.

Az illat története
Az illat üvegcséje a francia ruhamárka, a Chloé ízig-vérig elegáns stílusát tükrözi – finoman pliszírozott mintájú, amelyet a nyakán kézzel kötött, aranyszállal átszőtt masni díszít. A Chloé Absolu de Parfum-öt 2017-ben dobták piacra limitált kiadásként, amely az ikonikus Chloé illat tízedik évfordulóját ünnepli.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
damaszkuszi rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pacsuli, Grasse rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília
Az illat fajtája
orientális, virágos

Chloé a márkáról

Szabadság, könnyedség és nőiesség - ezek azok az alaptulajdonságok, melyek előtt a Chloé parfümök már a kezdetektől fogva tisztelettel adóznak. A Chloé márka története 1952-ben indult Párizsban, Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ugyanis ekkor mutatta be a piacnak saját divatkollekcióját. Azok közé az úttörők közé tartoztak, akik a szigorú "haute couture" követelményeit emberi léptékűvé tették és a kényelmesebb, egyúttal ésszerűbb "ready-to-wear" vonalat kínálták ügyfeleiknek.

A divatház 1975-ben jelenttette meg a minden nő romantikus lelkét idéző első illatát. A Chloé azon kevés márkák egyike, amelyek egyedül és kizárólag a női parfümökre összpontosítanak. A Chloé világát egyszerűen az öntudatos, gondtalan, romantikus és álmodozó nők uralják.

A Chloé Chloé Eau de Parfum kompromisszumok nélkül tiszteli a nőiességet, a kifinomultságot és a csábító erőt, így kiadásával a márka örökre és kitörölhetetlenül beírta magát a parfümvilág történelmébe. A karakteres virágos-fás Chloé parfümök legendássá váltak, a nők a világ minden táján esküsznek rá.

Értékelés Chloé Absolu de Parfum2