Calvin Klein Deep Euphoriaeau de parfum hölgyeknek

7×
Calvin Klein Deep Euphoria eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Deep Euphoria eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
33200Ft

Spóroljon 49%
100 ml
16920Ft

Kód: CAK6028 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2019. 12. 13.
Személyes átvétel
péntek 2019. 12. 13.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Calvin Klein Deep Euphoria parfüm leírása
Összetétel

Calvin Klein Deep Euphoria provokatív női parfümje a női egyéniség különböző nézőpontjait fejezi ki. Ennek az izgalmas illatnak az intenzív aromái rendkívül kifinomult, ugyanakkor elegáns hatást keltenek. Az olyan magabiztos, önmagát adó nő tökéletes kiegészítője, aki nem veti magát alá az elvárásoknak és tudatában van saját belső erejének.

A Calvin Klein Deep Euphoria alapillatát mandarinlevelekkel átszőtt pikáns fehér bors alkotja. Az egész illatot átjárja a cascalone szokatlan tónusa, amitől csábítóvá és különlegesen érzékivé válik. A Deep Euphoria szívillatában fokozatosan bontakozik ki a bazsarózsával párosuló rózsa. Viselője szexepiljét selyem jázmin és bódító muskátli hangsúlyozza. Fás alapillatában a pézsma érzéki jegyei, és a minderre egzotikus pontot tevő erőteljes pacsuli rejtőzik. Calvin Klein Deep Euphoria parfümje 2016-ben került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Fej
Cascalone®, fehér bors, mandarinfa levél
Szív
rózsa, valódi jázmin (arab), bazsarózsa
Alap
pacsuli, fás tónusok, pézsma
Az illat fajtája
virágos, chypre

Calvin Klein Deep Euphoria vonatkozásában írtuk
Cikkek

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Deep Euphoria