Calvin Klein Deep Euphoria

eau de parfum nőknek 100 ml

7×
Calvin Klein Deep Euphoria eau de parfum nőknek 100 ml
Calvin Klein Deep Euphoria eau de parfum nőknek 100 ml
Calvin Klein Deep Euphoria eau de parfum nőknek 100 ml
Calvin Klein Deep Euphoria eau de parfum nőknek 100 ml
Calvin Klein Deep Euphoria eau de parfum nőknek 100 ml
33 200Ft

Spóroljon 50%
100 ml
16 550Ft

Kód: CAK6028 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2019. 05. 24.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2019. 05. 24.
Calvin Klein Deep Euphoria
100 ml | 16 550Ft

Calvin Klein Deep Euphoria parfüm leírása

Calvin Klein Deep Euphoria provokatív női parfümje a női egyéniség különböző nézőpontjait fejezi ki. Ennek az izgalmas illatnak az intenzív aromái rendkívül kifinomult, ugyanakkor elegáns hatást keltenek. Az olyan magabiztos, önmagát adó nő tökéletes kiegészítője, aki nem veti magát alá az elvárásoknak és tudatában van saját belső erejének.

A Calvin Klein Deep Euphoria alapillatát mandarinlevelekkel átszőtt pikáns fehér bors alkotja. Az egész illatot átjárja a cascalone szokatlan tónusa, amitől csábítóvá és különlegesen érzékivé válik. A Deep Euphoria szívillatában fokozatosan bontakozik ki a bazsarózsával párosuló rózsa. Viselője szexepiljét selyem jázmin és bódító muskátli hangsúlyozza. Fás alapillatában a pézsma érzéki jegyei, és a minderre egzotikus pontot tevő erőteljes pacsuli rejtőzik. Calvin Klein Deep Euphoria parfümje 2016-ben került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Fej
Cascalone®, fehér bors, mandarinfa levél
Szív
bazsarózsa, rózsa, valódi jázmin (arab)
Alap
fás tónusok, pacsuli, pézsma
Az illat fajtája
chypre, virágos

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Deep Euphoria

Új értékelés hozzáadása

4.0
7 értékelés
2
3
2
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás