Calvin Klein Deep Euphoriaeau de parfum hölgyeknek

8×
Calvin Klein Deep Euphoria eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Deep Euphoria eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
33 200Ft

Spóroljon 50%
100 ml
16 730Ft

Kód: CAK6028 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 07. 06.

Calvin Klein Deep Euphoria parfüm leírása
Összetétel

Érzéki, szenvedélyes, provokatív és ízig-vérig nő – ez a Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Parfum, amely eufóriával önti el az érzékeket. Készüljön fel a bókok fogadására: az intenzív illatkompozíció azonnal elnyeri környezete csodálatát, ráadásul hihetetlenül hosszan tart a bőrön. 

  • jellegzetes, virágos-chypre illat
  • kifinomult és erős nőknek
  • estére és különleges alkalmakra ideális viselet

Az illat összetétele:
Az illatot a Cascalone® és a fehérbors friss jegyei nyitják, majd hamarosan az érzéki rózsa, a bazsarózsa, a bódító jázmin és a fafélék melengető jegyei is megjelennek. Az alapillatot pézsma és pacsuli alkotják, amelyek hosszú idővel a kifújás után is érezhetőek maradnak, a kompozíciót pedig varázslatossá és elbűvölővé teszik.

Az illat története:
A Deep Euphoria intenzív és érzéki interpretációja a legendás, 2005-ös Euphoria parfümnek, amely számos díjat nyert el, egyben minden idők legnépszerűbb parfümjei közé tartozik. Próbálja ki ön is ezt az érzéki illatot, amely önt és a környezetében lévő férfiakat egyaránt magával fogja ragadni. Az illatot 2016-ban hozták kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Cascalone®, fehér bors, mandarinfa levél
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, valódi jázmin (arab), bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fás tónusok, pézsma
Az illat fajtája
virágos, chypre

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Deep Euphoria