BrushArtFace Sponge set make-up szivacs

BrushArt Face Sponge set make-up szivacs
BrushArt Face Sponge set make-up szivacs
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
5 450Ft

Spóroljon 9%
4 db
4 910Ft

Raktáron | 1 227,50Ft / 1 db, áfával | Kód: BRU03912
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Miért legyen csak egy? A BrushArt Face 4 darabos sminkszivacs-készlete a sminkelés valamennyi szerelmesét meghódítja. A négy különböző szín és forma még nagyobb szabadságot és kreativitást biztosít a szépítkezéshez.

Csak Önön múlik, hogy hogyan osztja ki a szivacsokra a szerepeket. A kék az alapozóé, a piros pedig a korrektoré? Vagy a rózsaszín a nappali sminké, a zöld az estié? Vagy teljesen másként? Bármelyik változatnál marad, biztos lehet abban, hogy az alapozót csíkmentesen, ráadásul könnyen és gyorsan szét tudja oszlatni.

Tulajdonságai:

  • alapozó és más beauty termék tökéletes felvitelére szolgáló 4 db szivacsot tartalmazó szett
  • a különböző formák alkalmazkodnak az arc igényeihez és hajlataihoz
  • ideálisan puhák, használatuk kellemes érzés a bőr számára
  • kiválóan bedolgozzák az alapozót az arcbőrbe
  • gyorsan, egyszerűen és csíkmentesen viszik fel az alapozót
  • meggátolják az alapozó pazarlását (benedvesítés után)
  • a készlet ajándéknak is nagyszerű

Használata:
Minden használat előtt nedvesítse be a szivacsot, majd nyomja ki belőle a felesleges vizet. Ezután egyenletesen oszlassa szét az alapozót. Hosszú mozdulatokkal is használhatja, de ha szükséges, finoman „nyomkodja” bele az alapozót a bőrébe. Minden használat után mossa ki a szivacsot megfelelő tisztítószeres vízzel, majd hagyja megszáradni.

Fiatalos márka, amely a sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz szükséges kiegészítők terén igazi trendteremtő. A BrushArt márka kínálatában hajkefék, sminkecsetek és ezeket ápoló készítmények is találhatók. A menő, dizájnos kozmetikai táskák és különféle kiegészítők sem hiányoznak. Egyszóval mindent, amit egy igazi IT girl szeretne!

A bestsellerek közzé egyértelműen a vaddisznósörtés hajkefék tartoznak. Olyan fényesnek még sosem látta a haját, amilyet ezzel a hajkefével lehet varázsolni. Az alapozó gyors felviteléhez pedig felülmúlhatatlanok a szivacsok. Semmi mással nem lehet olyan természetes felületet elérni, mint éppen ezekkel.

A BrushArt az ecseteket kedvelőit is meggyőzi. A BrushArt sörtéi tökéletesen puhák, és hibátlan sminket lehet készíteni velük. A kozmetikai táskával együtt kapható ecsetek ráadásul tökéletes ajándékok. A legfiatalabb divatcsajszik a gyerekeknek való neszesszereket, hajcsatokat és hajgumikat fogják imádni. Ezek a legfinomabb hajszálakat is kíméletesen összefogják, ráadásul nagyon cukik!

Ez a BrushArt – minőségi kiegészítők, kiváló árakon, trendi dizájnnal és máris vidámabb lesz a beauty-rutin.