Ugrás a fő tartalomhoz

Aveda

Aveda

Az Aveda márka olyan pilléreken nyugszik, melyek egyben napjaink felhasználóinak legfontosabb igényeit és szükségleteit is kifejezik. Az egyik pillér nem más, mint a természetes összetevőkkel és innovációikkal készülő Aveda termékek csúcsminősége. Az Aveda hajápolók 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Ráadásul a márka 100%-ban vegán. Odafigyel arra is, hogy a termékei igazi wellness élményt nyújtsanak. 

A bolygónkról és a rajta élő valamennyi élőlényről való gondoskodás nem csupán pillér, de misszió is az Aveda számára. Az Aveda volt az első olyan kozmetikai márka, amely a termékei 100%-át kizárólag szélenergia felhasználásával készítette. Az újrahasznosított csomagolások alkalmazásában is vezető helyen áll. A hulladék és karbonlábnyom minimalizálásával, valamint a felelős forrásfelhasználással az Aveda nem csupán a szépségvilágról, de az egész világról gondoskodik.

Az Aveda sampon és az Aveda hajkondicionáló a legnépszerűbb termékek közé tartozik. Az Aveda hajápoló termékek egyenesen ikonikusak. Az Aveda alapozók a sminkkedvelők kedvencei, a férfiak pedig az Aveda Men termékek közül választhatnak. Itt mindenki, akinek fontos a kozmetikumok tiszta összetétele és a környezet, megtalálja azt, amire szüksége van.

teljes szöveg szöveg elrejtése